Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

Fagerlivegen | Ny pris! Oppgradert enebolig med sentral beliggenhet

Fagerlivegen 16, 6200 Stranda

Prisantydning 1 590 000 kr
Omkostninger
53 622 kr
Totalpris
1 643 622 kr
Kommunale avg.
9 580 kr per år
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
5
Primærrom
143 m²
Bruksareal
211 m²
Byggeår
1939
Energimerking
G - gul
Tomteareal
309 m² (eiet)
Boligselgerforsikring
Ja
Formuesverdi
334 047 kr

Fasiliteter

  • Peis/Ildsted
  • Parkett
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Sentralt
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt

Arealbeskrivelse

Hall/trapperom, 2 trapperom, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom, 5 soverom

Omkostninger

1 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
39 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 590 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
53 622,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 643 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1525
Gårdsnr: 53
Bruksnr: 56

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Visningspåmelding Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

BRA/PROM

211 / 143 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Tomt

Areal: 309 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Velkommen til en innholdsrik og oppusset enebolig med stort potensiale. Boligen ligger i et etablert boligfelt i Fagerlivegen, kun minutters gange fra Stranda sentrum. Eiendommen er ellers solrik, og man har utsikt mot Storfjorden.

Innhold

U.etasje/kjeller: Vaskekjeller, diverse boder og uinnredet kjellerareal
1. etasje: Hall med trapp, trapperom, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom
2. etasje: Trapperom, 5 soverom, kott

Boligen har også et romslig kryploft.

Standard

Boligen går over 3 plan, og er vesentlig oppgradert med blant annet nyere bad, samt overflater, kjøkken, rør-i-rørsystem og sikringsskap rundt 2012. Gulvoverflater er i hovedsak belagt med laminat og flis, vegger med hvite panelplater, tapeter og flis, og himlinger kledd med hvite himlingsplater og hvitmalt panel.

Stue
Stuen er romslig på størrelse, og har flere møbleringsmuligheter. Rommet ble pusset opp i 2012, og har lyse, vennlige fargevalg. Det er ellers montert en nyere vedovn og varmepumpe, samt store vindusflater som gir mye naturlig lys og en god romfølelse.

Kjøkken
Kjøkkenet er også svært romslig, og ble pusset opp i 2012 med nye overflater og kjøkkeninnredning. Innredningen er U-formet med takhøye overskap som gjør den svært innholdsrik med mye av både skap- og benkeplass. Av utstyr er det integrert komfyr og koketopp.

Bad/Wc/Vaskerom
Badet er pusset opp i senere år, og har keramiske fliser på gulv med gulvvarme, samt fliskledde vegger. Det er montert åpen dusjnisje med glassvegger og glassdør, baderomsinnredning med helstøpt servantplate, toalett, samt avtrekksvifte og opplegg for vaskemaskemaskin.

Soverom
Boligen har hele 5 soverom, der det ene har inngang til eget kott som kan bli en fin walkin-garderobe. Soverommene har generelt gode størrelser, der det ene er mer enn romslig nok til å kunne benyttes som en loftsstue.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Fagerlivegen, like nord for Stranda sentrum. Fra boligen har man gangavstand til alle sentrumsfasiliteter, Fløten Park og barneskole, samt en kort kjøretur unna barnehager, ungdomsskole og videregående skole. Stranda sentrum har et godt servicetilbud med blant annet dagligvare, kaféer, butikker, frisør, og vinmonopol, samt Stranda Kulturhus med et rikt kulturtilbud. Det er også kort vei til idrettsanlegg på Mona.

Strandafjellet Skisenter er bare en 15 minutters kjøretur fra eiendommen. Nærområdet består i hovedsak av frittliggende eneboliger

Tomt

Selveid, sydvendt tomt med gode solforhold og utsikt mot Storfjorden.
Tomten er opparbeidet med støttemurer og har noe planareal, busker og bed, og ellers noe naturtomt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 334 047 pr. 2016.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 068 950 pr. 2016.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ikke i kommunens arkiver, ifl. Stranda Kommune.

Boligens areal

Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 211 kvm

U.etasje/kjeller: P-rom: 0 kvm, BRA: 67 kvm
1. etasje: P-rom: 73 kvm, BRA: 73 kvm
2. etasje: P-rom: 70 kvm, BRA. 71 kvm

Boligen har også kryploft.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Bruttoareal (BTA) er ikke angitt i takstrapporten.

Adgang til utleie

Boligen har ingen separat utleiedel, men kan i sin helhet fritt leies ut.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via varmekabler og panelovner.
Luft/luft varmepumpe
Vedfyring.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 7 464,- / halvår
(inkluderer vann, avløp, renovasjon og feiing)

Eiendomsskatt kr 2 116,- / halvår

Det må også påregnes utgifter til strøm og forsikring.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig ifl Reguleringsplan Stranda sentrum 28.10.97 med tilhørende føresegner sist revidert 03.02.99.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hellevik@aursnespartners.no eller SMS: 90 18 63 94 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Fagerlivegen 16, 6200 Stranda

Annonseinformasjon

FINN-kode 108298613
Sist endret 5. apr. 2020 02:26
Referanse 21170076

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.