Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde
SOLGT

NY PRIS! Særdeles attraktiv eiendom rett ved høyskolen! - 3 leil.(2 godkjent)i tillegg til hovedboligen - store inntekter

Sætregata 47, 3679 Notodden

Prisantydning 4 950 000 kr
Kommunale avg.
27 209 kr per år
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
9
Primærrom
292 m²
Bruksareal
391 m²
Byggeår
1956
Energimerking
G - oransje
Rom
9
Tomteareal
1813 m² (eiet)
Bruttoareal
442 m²
Verditakst
5 150 000 kr

Fasiliteter

  • Barnevennlig
  • Turterreng
  • Kabel-TV
  • Peis/Ildsted
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass

Omkostninger

1. Dokumentavgift til staten 2,5 % av kjøpesum
2. Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525
3. Tinglysingsgebyr for hvert pantedok. kr 525
4. Attestgebyr for hvert pantedokument kr 172
5. HELP forsikring kr 9 200 - valgfritt
Sum omkostninger kr 129 972 ved oppnådd prisantydning ekskl. forsikring.

Attestgebyr kan variere mellom kr 172 og kr 250 avhengig av bestillingsform. Det tas forbehold om endringer i avgifter og gebyrer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 807
Gårdsnr: 41
Bruksnr: 65

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Kort om eiendommen:

Dette er en særdeles attraktiv og meget innholdsrik eiendom med stor enebolig og 3 leiligheter (2 godkjent), ca kr. 21.400,- i leieinntekter pr.mnd. Høyskolen er kun et steinkast unna, samtidig som man har gode sol- og utsiktsforhold. Svømmebasseng!

Innhold:

Hovedbolig:
1. etg: vf, gang, stue, toalettrom, kjøkken og bod.
2. etg: 3 soverom, bad, klesskap og bod.
Kjeller: teknisk rom, vaskerom og bod.
Leilighet kjeller (ikke godkjent): 2 soverom, kjøkkenkrok, stue, bod og bad.
Det vites ikke om soverommene er godkjente for rom til varig opphold i kjellerleilighet.

Anneks:
Leilighet 1: gang, bod, stue/kjøkken, bad og 2 soverom
Leilighet 2: gang, stue/kjøkken, bod, bad og 2 soverom

I tillegg har man et meget koselig uteområde med takoverbygg og åpen peis. Her er platting bygget over svømmebassenget som pr. idag ikke er i bruk.

Standard:

- Hovedboligen har en romslig vindfang og gang/trapperom for avkledning av sko og ytterklær. Det er også et eget toalettrom i gangarealet.

Det er 2 stuer i hovedbolig med klassiske takbjelker i tak, malt trepanel på vegg og eikeparkett. Plassbygget bibliotekhyller langs den ene gavvelveggen. "Trekkspillvegg" for å enkelt kunne skille begge stuene fra hverandre. Her har du mange og gode møbleringsmuligheter. Den ene stua har en stor peis og den andre innebygde skap.

Stort kjøkkenområdet med eget spiseområdet. Innredningen med formpressede skrog, lyse hvite profilerte fronter og flislagt mellom skap. Den ene kjøkkensiden er fra 2014/2015 i følge selger. Kjøkkenet har 2 praktiske innganger, en fra gang/trapperom og en fra den ene stuen, samt spisskammers. Hvitevarer medfølger.

Pent flislagt bad i 2. etg med vannbåren gulvvarme. Vegghengt toalett, servant i innredning, badekar, dusjkabinett og innfelt speil. Det er også en praktisk skyvedørsgarderobe på badet.


Leilighet i kjeller:
Enkel kjøkkeninnredning med slette fronter, ventilator og 2 oppvaskkummer. Hvitevarene medfølger.

Romslig stue med egen vedovn. Lysmalte vegger i mur og laminat på gulv.

Bad med betongstøpt himling, flislagt på gulv med varmekabler og malt tapet på vegg. Dusjhjørne med armatur på vegg, servant med underskap og gulvmontert toalett.


- Leilighetsbygg/anneks, leil 1. etg:
Lyse og fine rom med trepanel i himling, trepanel på vegg og laminat på gulv.

Badet er flislagt med gulvvarme, gulvmontert toalett, dusjnisje med vegghengt armatur og servant på vegg. 100L varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Pent kjøkken med slette hvitmalte fronter, benkeplate i beiset tre, frittstående komfyr og kjøleskap og flislagt mellom skap. Hvitevarene medfølger.

2 stk avlange og romslige soverom.


- Leilighetsbygg/anneks, leil 2. etg:
Trepanel i himling og på vegg, belegg på gulv.

Bad har servant med underskap og 1 greps blandebatteri, dusjkabinett, gulvmontert toalett og OSO varmtvannsbereder.

Enkel kjøkken med over og underksap, oppvaskkum, kullfilterventilator og flislagt mellom skap. Frittstående komfyr og kjøleskap. Hvitevarer medfølger.

Forøvrig er det montert 2 nye duker på markisene, 5 nye plisségardiner, vinduene er malt og nytt sikringsskap me.d automatsikringer til hvert bygg.

Brunevarer medfølger ikke i handelen.

Fyring/Oppvarming:

Elektrisk, vannbåren varme og vedfyring. Peis i stue og vedovn i kjeller. Det er vannbåren varme i hovedbolig: stue, kjøkken, toalettrom, 2 soverom og bad.

Beliggenhet:

Denne eiendommen har en særdeles attraktiv beliggenhet rett ved høyskolen, med flotte sol- og utsiktsforhold. Her har du en pen opparbeidet hage som samtidig er usjenert.

Dette er et perfekt sted for deg som ønsker å kunne få gode leieinntekter da høyskolen er nærmeste nabo, samtidig som man har god plass i sin egen boligdel.

Adkomst:

Fra Esso kjører man til høyre i rundkjøringen inn på E-134, etter ca 1 km ta av til venstre og følg deretter vegen til du kommer på toppen og kjør inn på lærerskoleveien. Følg veien i ca 300 meter og du finner nå eiendommen til høyre merket med "til salgs" plakat. Ved visning vil det være skiltet.

Parkering:

I enkelgarasje eller på gårdsplass.

Overtakelse:

Etter nærmere avtale med selger.

Byggemåte:

Se tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

Energimerking:

Energimerke G og oppvarmingskarakter ORANSJE

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Utleie:

Eiendommen har idag 3 registrerte boenheter. Annekset (Sætregata 49) har 2 boenheter og hovedboligen har 1 boenhet. Leiligheten i kjelleren på hovedbolig er ikke registrert eller godkjent hos kommunen.

Selger har hatt ca kr. 21.400,- pr. mnd i leieinntekter ved utleie av alle leilighetene. Kjellerleiligheten står ledig p.t.

Beskaffenhet:

Arealet er oppgitt av kommunen og er pent opparbeidet og godt beplantet tomt med plomme- og epletrær, busker og flotte plenarealer. Asfalt og belegningsstein ved innkjørsel.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er regulert til bolig. En mindre del av eiendommen i nordlig ende er regulert inn under formål kjøreveg/ fortau. Reguleringsplan med ID- 229 ÇOmrådet ved Telemark LærerhøyskoleÈ av 15.09.1994.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Sætregata 47, 3679 Notodden

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 107039960
Sist endret 15. jun. 2018 15:29
Referanse 3717150

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.