Bildegalleri

Inaktiv

Prosjekterte næringslokaler for salg/leie i Mjåtveit Næringspark

Kart med kartnålMjåtveit, 5918 Frekhaug
Prisantydning3 500 000 kr

Nøkkelinfo

Grunnflate
1 000 m²
Areal
250 - 2 000 m²
Energimerking
A
Tomteareal
2 200 m²
Overtakelse
vår 2014

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Produksjon/Industri
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Næringstomt
Verksted
Garasje/Parkering
Serveringslokale/Kantine
Undervisning/Arrangement
Andre

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Visning

Næringslokaler for salg og leie i Nordhordland

Om eiendommen

I Mjåtveit Næringspark vil det bli oppført et eller flere lavenergi næringsbygg (hvor det tas sikte på å klare kravene til Energiklasse A), med gode kvaliteter og moderne utførelse. Hvert bygg blir etablert som eget sameie med pålagt medlemskap for seksjonseiere. Som utgangspunkt er hver seksjon 250 kvm, men her vil bli mulighet for individuelle tilpasninger ved å kunne slå sammen flere seksjoner. Byggestart på første bygg er satt til høsten 2013, med planlagt ferdigstillelse våren 2014. Det er også en åpning for å kunne kjøpe/leie større/mindre seksjoner, med en andel av et felles møterom og kantine.

Reguleringsplan

Mjåtveit Næringspark er regulert for aktører innen plasskrevende handel, offentlig eller privat tjenesteyting, kontor og industri. Det er lagt stor vekt på estetikk og helhetlig tankegang.

 

Tomt

Det blir opparbeidet og asfaltert en felles tomt på ca. 2,2 daa for hvert bygg som inngår i sameie. Det blir tildelt 5 oppmerkede parkeringsplasser pr seksjon på 250 kvm, parkeringsdekning utover dette kan løses ved leie av parkeringsplasser på tilstøtende areal eller ved utvidelse av tomten til bygget.

Beliggenhet

Mjåtveit Næringspark ligger to kilometer fra kommunesenteret Frekhaug og seks kilometer fra Knarvik, sør for riksvei 564 med grense til riksveien. Næringsområdet ligger 27,5 km fra Bergen. Eikåstunnelen, som nå er under bygging, vil korte ned avstanden. Når Nyborgtunnelen er ferdig i 2017, vil det bare ta 20 - 25 minutter fra Mjåtveit Næringspark til Bergen sentrum.

 

Adkomst

Fra Bergen kjør nordover mot Nordhordlandsbroen. Ta første til høyre etter broen og forstett mot Frekhaug. Kjør ca.2 km forbi Frekhaug senter og næringsparken ligger langs rv 564 på venstre side.

Standard

  • Seksjonene leveres etter ønskede størrelser og som råbygg, men kan også innredes etter kjøpers ønsker og spesifikasjoner.
  • Det tas sikte på å bygge Lavenergibygg klasse A, det gjenstår litt når det gjelder energiprosjektering og bygget blir minimum bygget i henholdt til TEK 10 og vil holde høy standard.
  • Seksjonene vil bli solgt med energiattest
  • Oppvarming er prosjektert med elektrisitet og med vannbåren varme, fortrinnsvis via radiatorer.
  • Det installeres ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinner.
  • Gulvene leveres ferdig pusset / summet
  • Evt Verkstedsporter etter avtale
  • Det medfølger 1 parkeringsplass pr 50 m² seksjon, dvs 5 plasser for en seksjon på 250 kvm.

Innhold

Vi er åpen for ulike løsninger når det gjelder salg av seksjoner eller bygget i sin helhet, det er også mulig å tegne leiekontrakter.

Beliggenhet

kart
Logo

Mjåtveit Næringspar­k As

Lene Haug

Mjåtveit Næringsbygg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode38709673
Sist endret04. des. 2012 10:55
ReferanseLene

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.