Bildegalleri

Næringslokale med leiekontrakt sentralt på Lørenskog - Byggeår 2018 - Lave felleskostnader - Restaurant/gatekjøkken

Kart med kartnålBjarne Haugens gate 10, 1475 Finstadjordet
Prisantydning9 000 000 kr
Totalpris
9 226 487 kr
Fellesgjeld
287 kr
Fellesformue
47 896 kr
Omkostninger
226 200 kr
Verditakst
9 000 000 kr

Nøkkelinfo

Bruksareal
87 m²
Etasje
1.
Eieform
Eier (Selveier)
Areal
87 m²
Byggeår
2018
Tomteareal
1 039 m² (eiet)

Type lokale

Serveringslokale/Kantine

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Eiendom

Bjarne Haugens gate 10, 1475 Finstadjordet, Etasje: 1

Matrikkel

Gnr. 100 Bnr. 790 Snr. 39 i Lørenskog kommune

Eierform

Eierseksjon

Arealer

Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal


BRA: 87

Byggeår

2018

Tomt

Fellestomt 1039 kvm

Prisantydning

9 000 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue

Andel fellesgjeld: kr. 287,- pr.
Andel fellesformue: kr. 47 896,- pr.

Totalpris inkl. omkostninger

kr 9 000 000,- (Prisantydning)
kr 287,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 9 000 287,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 225 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 9 000 287,-))
--------------------------------------------------------
kr 226 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 226 487,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad

Kr. 2 996,- pr. mnd.

Herav:
Avdrag felleslån 46,-
Felleskostnader næringslokaler 2 581,-
Renter felleslån 2,-
Renovasjon 367,-

Beskrivelse

Næringslokale sentalt på Lørenskog med 90 kvm BTA. Lokalet består av cafe/servering, kunde toalett, kjøkken, kjølerom, ansatt toalet, lager og garderobe.
Det foreligger en leieavtale som løper frem til 30.04.2030. Lokalet leies ut for kr. 35 000,- pr mnd. + MVA. Det gjøres obs på at felleskostnader samt søppel og olje håndtering dekkes av leietaker. Fra 01.01.2025 vil mnd leien øke til kr. 40 000,- pr mnd pluss MVA.
Se vedlagt leiekontrakt for ytterligere informasjon.
Dette er et godt investerings objekt i et nyetablert område.

Lokalet ligget i byggets første etasje og består av: Cafe/servering, kunde toalett, kjøkken, kjølerom, ansatt toalet, lager og garderobe.
Leietaker eier inventaret.

Markedsvurdering fra takstmannen:
Nærings eiendom med riktig størrelse og utforming til leietagers behov. Utleie i området er populært med nærhet til sentrum og store befolkningsområder. Eiendommen kan med letthet omdisponeres til annen virksomhet som feks meglerkontor, butikk mm.
Bygningen har god funksjonalitet og er generelt god stand og fremstår som ny. Eiendommen antas å være lett å leie ut eller selge pga god beliggenhet, nærhet til andre nærings aktører, større områder med befolkningstetthet og gode leieinntekter som kan økes noe. Eiendommen verdi vurderes ut i fra vurdert leienivå Fremover forventes en moderat stigning i verdier på slike eiendommer med drahjelp av høy inflasjon og at markedet vil tilpasse seg dagens rentenivå.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet

Lokalet ligger sentralt til i et nyetablert boligområde på Lørenskog. Her er det kort vei til alt Lørenskog har å by på, samt nærhet til Oslo og Lillestrøm. Nærområdet er preget av trivelige grøntområder, butikker, kaféer, diverse servicetilbud, et rikt tur- og friluftsliv og kort gangavstand til offentlig kommunikasjon. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ha nærhet til alt du trenger i hverdagen.

Triaden Lørenskog Storsenter ligger rett ved. Senteret har rundt 80 butikker og tilknyttede virksomheter, hyggelige caféer/restauranter, vinmonopol, apotek, frisør m.m. Dine daglige innkjøp kan enkelt gjøres på Meny eller Rema 1000. Det er i tillegg kort avstand til Metro og Lillestrøm med alt av butikker og servicetilbud. Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter som kino, konserter og forestillinger.. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Skole, barnehage og utdanningsinstitusjon:
Lørenskog har et rikt tilbud for skole og utdanning. Lørenskog har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver skole. Mindre enn 200 meter unna boligen finner du to barnehager, Benterud og Berger barnehage. Videre finner man barne og ungdomsskole mindre enn 5 minutter unna boligen.

Fritidstilbud:
Lørenskog er et ypperlig bosted for de som er glad i friluftsliv. Losby er Lørenskogs naturlige utfartssted og portal til Østmarkas populære natur- og friluftsområder, og byr på blant annet besøksgård, Losby gods og golfklubb. Losby besøksgård drives i dag av Lørenskog kommune og omfatter besøksfjøs, stall og gårdskafé. Gården er åpen for besøkende alle dager unntatt mandag, og her kan man oppleve ulike husdyr på nært hold. Med utgangspunkt i besøksgården, er det om vinteren preparert gode skiløyper som fører deg midt inn i Østmarkas natur. Like ved låvebygningen er det en godt preparert akebakke som passer både for store og små. Om sommeren kan du finne flotte turstier, badeplasser, eller bruke kano innover vassdragene. På besøksgården kan godt utstyrte kanoer og lavvoer leies. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med blant annet 9- og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Videre er det en rekke skiløyper, skøytebaner, badeplasser, tur- og sykkelveier, rideveier, fiskevann, svømmehaller og forskjellige ballbaner ellers i Lørenskog. Populære Langvannet ligger like i nærheten av leiligheten, og byr på blant annet bademuligheter og forskjellige sittegrupperinger med grill.

Gode trenings- og rekreasjonsmuligheter i området. Verdens største innendørs skihall SNØ, ligger som nærmeste nabo med blant annet treningssenter, langrenn, alpint, freeski og snowboard. Fra eiendommen er det gangavstand til Langvannet med bademuligheter om sommeren og skøyteis om vinteren. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med et godt utvalg av idrettstilbud. Det er blant annet flere ballplasser, ishall, golfbane, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud.

Lørenskog har en av Norges største fotballklubber med om lag 850 aktive spillere, samt en av Norges største håndballklubber (Fjellhamar). I tillegg til disse store idrettene tilbyr Lørenskog en rekke idrettstilbud med sine blant annet fire fotballbaner/stadioner, fire idrettshaller, ishall, bordtennishall og folkebad.

Kollektivtransport:
Kollektivtrafikken er godt utbygd og har forbindelse til blant annet Oslo og Lillestrøm. Nærmeste busstopp er ca. 200m unna . Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 13 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo og 35 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse

Bygningen er oppført i 2018, bærende konstruksjoner av betong og stål. Dele vegger og bærende vegger av tre/sål reisverk med plate bekledning. Bygget og seksjonen er i god stand og fremstår som ny.

Adkomst

Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder

Lokalet består av: Cafe/servering, kunde toalett, kjøkken, kjølerom, ansatt toalet, lager og garderobe.

Byggemåte

Bygningen er oppført i 2018, bærende konstruksjoner av betong og stål. Dele vegger og bærende vegger av tre/sål reisverk med plate bekledning.
Bygget og seksjonen er i god stand og fremstår som ny.
Informasjon om byggemåte er hentet fra næringstakst.

Standard

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Elektrisk anlegg

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Energimerking

Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter


Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til, 20 790,- for året 2024. Hittil i år er det fakturert 10 395,-.

Felleskostnader

Fellesutgifter: kr 2 996,- pr.mnd.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Lånenummer: 93727003868, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 25.04.2024: 7.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 2
Saldo per 25.04.2024: 7 453
Andel av saldo: 288
Første termin/første avdrag: 30.06.2019 ( siste termin 31.05.2024 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Sameie

Sameie: Sameiet Løkenhagen IV,
Sameiet Løkenhagen IV består av 38 boliger og 1 næringslokaler.

Forretningsfører

USBL

Annet

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse datert 02.07.2018.

Informasjonen i dette prospektet er mottatt fra selger og takstmann og forutsettes gjennomgått i detalj før bindende bud inngis. Eiendommen forutsettes besiktiget, og det anbefales at kjøper selv får gjennomgått eiendommenes tekniske tilstand ved bruk av egne fagfolk, samt at man gjennomgår leiekontrakter, takst, prospekt, reguleringsbestemmelser og liknende vedrørende eiendommen. Det gjøres særskilt oppmerksom på at arealangivelser er basert på opplysninger fra takstmann, og partene er enige om at eventuelle uriktige angivelser av eiendommens arealer (utvendige og innvendige) ikke under noen omstendighet skal kunne gi grunnlag for mangelkrav.

As is -klausul:
Eiendommen overtas som den/det er , jfr. avhendingsloven § 3-9. Avhendingsloven § 3-9 fravikes slik at det kun skal kunne gjøres gjeldende at det foreligger mangel i følgende tilfelle: dersom selger har forsømt sin opplysningsplikt, jfr. reguleringen i avhendingsloven § 3-7 eller dersom selger har gitt uriktig informasjon om eiendommen, jfr. reguleringen i avhendingsloven § 3-8. Risikoen for eventuelle skjulte feil, tilligger etter dette kjøper. Avhendingsloven § 4-19 (2) fravikes også, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til 18 mnd etter overtakelse. Selger kjenner ikke til at det er forurensning i tomtegrunnen m.v. Kjøper skal, dersom forurensning i ettertid skulle bli oppdaget, bære det fulle ansvar for all forurensning som eksisterer på eiendommen. Det gjøres oppmerksom på regler om avskrivning av faste tekniske installasjoner i avskrivbare bygninger samt justerings-forpliktelser ifm. MVA. Partene har selv ansvaret for å sette seg inn i regelverket og konsekvensene av dette. Megler er uten ansvar for konsekvenser reglene påfører partene.

Ved kjøp av dette seksjonen har selskap et justeringsrett på kr. 634 608,-. Pr 31.12.2023 rest summen på dette rettet er Kr. 380 764,80,- . Selger kan ikke ta ansvar for momsbehandlingen, verken justeringsrett, justeringsplikt, avtaler el. Dersom momsmyndighetene ilegger selger krav, vil selger ha regress overfor kjøper. Selger oppfordrer kjøper om å sette seg godt inn i alle momsforhold som gjelder.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Regulering

Området er regulert til bolig/ forretning/kontor/offentlig eller privat tjenesteyting. Videre regulerers det iht. kmmuneplanens arealdel 2023 - 2035 utarbeidet av Lørenskog kommune.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

kr 9 000 000,- (Prisantydning)
kr 287,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 9 000 287,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 225 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 9 000 287,-))
--------------------------------------------------------
kr 226 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 226 487,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt evt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Oppdragsnummer

75-24-0089

Hvitvasking

Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern

Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling

Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Partner Ali Hashmi

Saksbehandlere

Ali Hashmi
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no
Beliggenhet

kart
Logo

EIE eiendomsmegling Stovner

Annonseinformasjon

FINN-kode352667105
Sist endret24. mai 2024 00:53
Referanse75240089

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.