Bildegalleri

Stilig næringslokale med svært sentral beliggenhet - Kontor/sykkelverksted - Bad og kjøkken - Hems og god takhøyde.

Kart med kartnålKonnerudgata 34, 3045 Drammen
Prisantydning1 450 000 kr
Totalpris
1 522 139 kr
Fellesgjeld
34 039 kr
Fellesformue
7 628 kr
Omkostninger
38 100 kr
Formuesverdi
212 695 kr

Nøkkelinfo

Bruksareal
21 m²
Etasje
1.
Eieform
Eier (Selveier)
Areal
21 m²
Byggeår
1909
Energimerking
G - Rød
Tomteareal
421 m² (eiet)

Type lokale

Produksjon/Industri

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Alarm
Bredbåndstilknytning

Visning

Alle våre visninger har påmelding. På denne måten sikrer vi at megler har god oversikt og tid til å imøtekomme alle interessenter på beste måte. Dette er veldig verdifullt for boligkjøpere og for oss. Det er enkelt å melde seg på, og du kan like enkelt melde deg av. Kontakt også gjerne megler i forkant av visning dersom du har spørsmål.
Visningspåmelding

Oppdragsnummer

83-23-0040

Eier

Marta Maria Czarna
Jacek Rafal Pawlowski

Eiendomstype

Næringsbygg

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 110 Bnr. 252 Snr. 4 i Drammen kommune
Ideell andel: 1/1

Etasje

1

Byggeår

1909

Areal

Bruksareal: 21 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 421 kvm

Forretningsfører

Boalliansen Forvaltning AS.

Presentasjon

Velkommen til et stilig næringslokale i første etasje, med godt potensial og mange valgmuligheter. Lokalet er en del av et sameie, og benyttes i dag som kontor og sykkelverksted. Beliggenheten er meget sentral, med gangavstand til alt man trenger. Rett utenfor døra har man tilgang på et rikt utvalg butikker, kafeer og spisesteder. Det er busstopp og togstasjon i umiddelbar nærhet.

Lokalet har egen inngang via en glassdør, og her kommer man rett inn i et luftig kontor med svært god takhøyde og enkel kjøkkeninnredning. Kjøkkenet har platetopp og benkekjøleskap. En plassbygd trapp tar deg opp til en hems med plass til sengeløsning, og under hemsen passer det fint å innrede med en kontorkrok. Alle rom er utstyrt med gulvvarme, og det er mulighet for parkering foran inngangen.

Eiendommens kvaliteter

- Luftig næringslokale i første etasje.
- Bakgård med mulighet for parkering.
- Egen inngang via glassdør i bakgården.
- Bruksendret til kontor/verksted i 2019.
- Godt potensial og mange valgmuligheter.
- Meget attraktiv og sentral beliggenhet.
- Busstopp og dagligvare like utenfor.
- Kort gangavstand til Drammen stasjon.
- Utstyrt med gulvvarme i alle rom.
- Svært god takhøyde i kontorlokalet.
- Enkel kjøkkeninnredning fra 2013.
- Platetopp og benkekjøleskap.
- Hems med plass til sengeløsning.
- Plass til kontorkrok under hemsen.
- Helfliset bad med dusjkabinett.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.

Beliggenhet

Næringslokalet ligger i et attraktivt og meget sentralt område i Nybyen i Drammen kommune. Nybyen er en levende og koselig bydel med små nisjebutikker, fortausrestaurant og serveringssteder. Det er kort gangavstand til Drammen stasjon, promenade langs elven og til nyskapende Union Brygge med bibliotek, høyskolesenter og uteliv.

Ta gjerne turen innom Strømsø torg, det nye samlingspunktet i byen, med flere utesteder, kafeer og et hyggelig handelsområde med lokale leverandører. Drammen Street Food er siste tilskuddet i bydelen - et hipt og trendy marked med hele 12 nye spisesteder, hundrevis av sitteplasser, takterrasser og en fantastisk stemning. Nå etableres også utelivskonseptet Alpenhaus i området.

Lokalet ligger ellers rett ved idylliske Museumsparken der du også finner et komplett museumstilbud med utstillinger, kunst og kulturhistorie. Det er få minutters gange til flott fotball- og skøytebane på Marienlyst, Drammenshallen og populære Drammensbadet - Norges største helårs badeanlegg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Joker Konnerudgata og Kiwi Strømsø. Førstnevnte ligger rett over veien, og stort enklere får man det ikke. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort avstand til sentrum med Bragernes torg, gågatene og flere kjøpesentre. Det er heller ikke langt til Strømsø Senter og Gulskogen.

Fra Nybyen er det hyppige bussavganger til Bragernes torg. Nærmeste holdeplass er Konnerudgata 41, som ligger rett utenfor døra. Det er ca. 9 minutters gange til Drammen stasjon med avganger mot Oslo ca. fire ganger i timen.

Ved å benytte bil fra Nybyen tar det ca. 4 min til Gulskogen, 5 min til Bragernes, 12 min til Liertoppen, 33 min til Oslo S og 62 min til Oslo lufthavn. Universitetet i Sørøst-Norge har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Byggemåte

Opplysninger om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Thomas Olsen datert 26.04.24.
Grunnmasser av sand og leire. Grunnmur/fundament oppført i støpt betong. Yttervegger i kjeller oppført med stablesteiin. Øvrige yttervegger oppført i pusset tegl. Etasjeskille av betong. Vinduer med 2-lags glass. Taket er oppført med valmtakkonstruksjon, tekket med betongstein. Takrenner og nedløp i plastbelagt stål.

Arealer og fordeling pr. etasje

BRA: 21 kvm
BRA-i: 21 kvm
BRA-e: 0 kvm
BRA-b: 0 kvm


1.etasje: 21 kvm: Gang, bad/wc/vaskerom og kjøkken/kontor.
Annet: Hems.

Standard

Kontor og kjøkken
Lokalet ligger i første etasje og har egen inngang via en glassdør i bakgården. Glassdøren tar deg inn til et åpent og luftig rom med svært god takhøyde. På den ene veggen er det montert en liten Ikea-innredning fra 2013, med hvite, glatte fronter, laminert benkeplate og nedfelt utslagsvask. Kjøkkenet har integrert platetopp og et benkekjøleskap med Coca-Cola logo.

På gulvet er det grå fliser med varme, mens betongveggene er malt i hvitt og en dus, tidsmessig gråtone. En plassbygd trapp fører opp til en hems med plass til sengeløsning eller oppbevaring, og under hemsen passer det fint å innrede med en kontorkrok. I taket over kontordelen er det montert dimbare downlights.

Bad/wc/vaskerom
Badet er stilrent med grå gulvfliser og hvite veggfliser for en fin kontrast. På badet er det gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Badet har ellers toalett og dusjkabinett. Den øvrige innredningen består av et speil og en servant med hvite underskap.

Oppvarming / Teknisk

Næringslokalet oppvarmes elektrisk med varmekabler i alle gulv. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkkenet, ellers naturlig tilluft. Borettslaget har felles varmtvannsbereder, og vinduene i lokalet ble skiftet i 2013. Sikringsskapet er utstyrt med Eaton automatsikringer, og er plassert i gangen. Det elektriske anlegget ble noe oppgradert i 2012.

Parkering / Garasje

Sameiet har 4 parkeringsplasser i bakgården, som disponeres av de som har bil i sameiet. Plassene er
fordelt, og oversikt er hengt opp i fellesoppgangen. Blir det flere som skaffer seg bil i sameiet må
styre varsles og soneparkering blir ordnet.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Beliggenheten er utmerket, med gangavstand til alle bymessige fasiliteter. Rett utenfor døra er det busstopp og matbutikk, og Drammen stasjon nås på kun 9 minutter. Det er gangavstand til både Strømsø og Bragernes torg. Borettslaget har en felles bakgård ut mot Selmers gate, og her er det mulighet for parkering.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Dagboknr 973 Erklæring/avtale
Tinglyst 19.06.1936
Rettighetshaver:Drammen E-verk
ang. rett til å montere og ha stående to kabelkasser på de.
Overført fra: 3005-110/252
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr 343344 Seksjonering
Tinglyst 05.05.2011
opprettet seksjoner:
snr: 4
formål: Næring
sameiebrøk: 30/827

Dagboknr 446725 Reseksjonering
Tinglyst 15.04.2019 21:00
snr: 4
formål: Næring
sameiebrøk: 30/827
Seksjon mottar areal fra fellesareal
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger hverken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for oppføring av eiendommen. Eiendommen er først registrert tatt i bruk 01.01.1920, ifølge Drammen kommune.

Det foreligger en ferdigattest for bruksendring fra trafo til sykkelverksted/kontor datert 12.12.2019
Det foreligger også en ferdigattest for rehabilitering av pipe datert 16.09.2022.

Det foreligger tegninger for trafo datert 27.01.1959
Videre foreligger det tegninger for bruksendring datert 24.09.2017
Lokalet fremstår som på tegninger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 212 695,- pr 31.12.21
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 765 702,- pr 31.12.21

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i Kommuneplan (vedtatt 5.10.2015) er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende og i Kommunedelplan - Kommunedelplan Strømsø, gatebruk (vedtatt 22.6.2004) er avsatt til Ukjent. (Mer informasjon på kommunens hjemmeside: https://www.drammen.kommune.no/tjenester/arealplan-kart-deling-seksjonering-oppmaaling/kommuneplaner-og-retningslinjer/gjeldende-kommunedelplaner/

Eiendommen er uregulert.

Drammen kommune har gitt rammetillatelse på eiendommen vis a vis til å rive eksisterende bebyggelse og oppføring av nytt bygg med 19, leiligheter, forretnings- og kontorareal i 1. etasje mot Konnerudgata og parkeringskjeller.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sameiebrøk: 30/827

Forkjøpsrett for sameiere

Øvrige seksjonseiere har ikke forkjøpsrett

Styregodkjennelse

Det kreves ikke styregodkjennelse av ny eier, men sameiets styre skal underrettes om alle overdragelser og leieforhold.

Andre faste løpende kostnader

Kr. 1 912,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Vann og avløp, lån, forsikring, regnskap, renhold, parkering, strøm i fellesareal. Løpende vedlikehold.

Andre faste utgifter:
Selgers strømforbruk for perioden 01.11.2022 - 01.01.2023 var 2 462,98 kWh som utgjorde totalt 7 485,62. Selger har hatt kort eiertid, derfor har vi kun oversikt over en kort periode.
Forsikring i IF Skadeforsikring NUF, (polisenummer SP2385443)
Andre utgifter:

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter.
Det er planlagt rehabilitering av pipeløpet.

Oppgitt strømforbruk avhenger av antall personer i husholdningen og bruken av eiendommen. Strøm- og forsikringskostnader vil variere ut fra valg av leverandør og avtaletype.
Øvrige kostnader som f.eks. internett, alarm, kabel-TV kommer i tillegg.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 34 039,- / Andel fellesformue kr. 7 628,- pr 29.01.23 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer 9493.70.50407, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer pa.
Rentesats pr. 29.01.2023: 5,25% pa.
Saldo pr. 29.01.2023: 858 924
Andel av saldo: 34 039
Siste termin 30.03.2037)

Det er ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget, utover hva takstrapporten viser.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Eiendommen er registrert som Kulturminner - lokalt registrerte kulturminner i Drammen kommune. Bygningen har høy bevaringsklasse.
Bygget er delvis under rød og gul støysone. Ved oppslag på kommunens kartløsning er næringslokalet utenfor.


Merknader i takstrapporten

Eiendommen har fått følgende bemerkeninger med tilstandsgrad 2eller 3. Eiendommen har fått flere TG1 som ikke er listet opp her.

Takstmannens vurdering ved TG3:
ETASJESKILLE
Totalvurdering:
Leiligheten ligger oppført med støpt plate på mark. Ved nivelering av laser registreres det 3,2 cm retningsavvik på gulv i kontordel .
Avviket er utenfor tolleransekrav ved måleregler NS3420. Dette er ikke uvanlig for boliger av sådan alder. For å få lavere tilstandsgrad må
høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom
boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. TG3 settes med bakgrunn i overnevnte tolleransekrav.
Utbedringskostnader:
50 000 - 150 000
Anbefalte tiltak:
For å lukke avviket må høydeforskjeller rettes opp.

Takstmannens vurdering ved TG2:
AVLØPSRØR
Totalvurdering:
Avløpsrør er oppført i støpejern. Alder på anlegget er ukjent. Ukjent om kloakk er luftet over tak da det er flere etasjer i bygget. Det
registeres normal avrenning fra tappesteder. Ingen avvik registreres på anlegget. Kontrollen er avgrenset til innvendig i leiligheten, og
kontrollen stopper ved sluket/etasjeskille. Resterende avløpsanlegg er borettslaget sitt ansvar. Avløpsrør i kobber har en forventet levetid på
ca 50år. Forventet gjenværende levetid: Alder er ukjent. TG2 settes med bakgrunn i at produktene trolig er av eldre dato (ukjent alder).

ELEKTRISK
Totalvurdering:
Den bygningssakskyndige er ikke sertifisert for el-kontroll og har kun foretatt kontroll av synlige komponenter og sikringsskap. Anlegget er i
hovedsak fra moderne tid. Sikringsskap er plassert i gang . Det elektriske anlegget er oppført som skjult anlegg. Det ble ikke registrert
synlige feil/mangler på komponenter (stikk/brytere etc). TG-2 er satt pga. manglende dokumentasjon/samsvarserklæring.
Anbefalte tiltak:
Den bygninssaksskyndige er ikke kvalifisert for el-innstallasjoner og har kun kommet med objektiv vurdering. Det anbefales en el-kontroll av
sertifisert el-innstallatør dersom det ønskes en korrekt tilstand på anlegget.

VANNLEDNINGER
Totalvurdering:
Det sanitære anlegget er oppført med kobber. Vannrør fra har en lav alder med minimal risiko for skader/lekkasjer. Det registreres normalt
trykk ved åpning av 2 tappesteder samtidig. Stoppekran ble ikke registrert i boenheten. Kontrollen er avgrenset til innvendig i kontoret, og
kontrollen stopper ved veggjennomføringer. Resterende er borettslaget sitt ansvar. Ingen avvik registeres på det sanitære anlegget. Kobber
rør har en forventet levetid på 50år. Forventet gjenværende levetid: 40år. TG2 settes da det ikke er lokalisert noen stoppekran i leiligheten.

BAD
Totalvurdering overflater:
Fallforhold på gulv er ikke tilfredstillende utført i henhold tilforskrift som var gjeldene på oppføringstidspunkt. Overflater har ufagmessig
flislegging, og det registreres enkelte skader. Overflater har en forventet levetid på 25år. Forventet gjenværende levetid: 12år. TG2 settes
med bakgrunn i påviste skader i fliser samt flislegging utenfor tolleransekrav. I tillegg er ikke fallforholdet tilfredstillende.
Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk:
Utførelsen av membran er ikke synlig rundt sluk. Membran/tettesjikt bør være avsluttet minimum 25mm over gulvflate. Tilfredstillende utført.
Det registreres glipper mellom gulv og veggfliser, med fare for skade i membran. Tilstandsgrad 2 er satt med bakgrunn i usikker utførelse på
membran samt restlevetid på tettesjiktet.
Totalvurdering av sanitær og ventilasjon:
Naturlig avtrekk via felles sjakt. Rommet mangler tilluft og ventilering av rommet blir redusert. (Avvik) Det sanitære anlegget fremstår i god
stand uten skader. TG2 settes da rommet mangler tilluft.
Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon:
Det anbefales å etablere tilluft for å tilrettelegge for bedre luftutskifting.
Fuktmåling:
Det er utført fuktsøk/fuktmåling med Protimeter MMS3. Det er utført søk med fuktindikator mot gulvflis i og omkring våtsoner. Det er foretatt
fuktmåling / fuktsøk i konstruksjonen fra tilstøtende rom mot våtsone på våtrommet. Undersøkelsen viser tegn til fukt i konstruksjonen.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen. Det hefter ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If. Produktet inneholder boligkjøperforsikring, hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Innhenting kommunale opplysninger og forretningsfører (Kr.6 318)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.1 990)
Digital annonsering (Kr.3 990)
Innhenting gamle servitutter (Kr.218,75)
Markedspakke (Kr.14 990)
Internett annonsering (Kr.4 990)
Fotografering (Kr.4 000)
Visninger (Kr.3 000)
Tilstandsrapport (Kr.7 000)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.540)
Internett annonsering ny (Kr.4 990)
Tilrettelegging (Kr.5 000)
Oppgjør (Kr.9 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 125)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 1 484 039,-) (Kr.40 000)
Totalt kr. (Kr.113 051,75)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale for direkte utlegg summert på side 1 og side 3 i oppdragsavtalen og avholdte visninger. Ved oppsigelse og utløp av oppdragsavtalen påløper i tillegg et gebyr på kr. 9 900.

Vedlegg til salgsoppgaven

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplaner og bestemmelser
Opplysningsbrev fra forretningsfører
Vedtekter og eventuelle husordensregler
Årsregnskap / budsjett
Budskjema
Energiattest
Tilstandsrapport
Meglers verdivurdering
Egenerklæringsskjema selger
Viktig informasjon til kjøper og selger

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350416409
Sist endret02. mai 2024 00:15
Referanse83230040

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.