Bildegalleri

Salg - Hotelleiendom i Henningsvær | egen kaifront | potensiale

Kart med kartnålSauøya 2, 8312 Henningsvær

Nøkkelinfo

Areal
1 699 - 1 700 m²
Byggeår
1930
Renovert år
2016
Tomteareal
4 455 m²
P-plasser
20

Type lokale

Hotell/Overnatting
Serveringslokale/Kantine
Andre

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Skata Hotell, en unik eiendom i Henningsvær, som til sammen utgjør ca. 1 700 kvm bygningsmasse, med en romslig tomt på ca. 4,4 mål. Dette sjarmerende hotellet består av 28 rom fordelt på to bygninger, med til sammen 60 sengeplasser. Med ca. 20 parkeringsplasser og strategisk plassering i en av Nord-Norges mest besøkte turistdestinasjoner, representerer Skata en sjelden mulighet i markedet. Hotellet er spesielt godt egnet for investorer som ser etter et objekt med karakter, potensial for utvidelse og sterk posisjon i et ettertraktet område.

Henningsvær i Lofoten er nylig blitt fredet for å bevare områdets unike kulturmiljø, noe som fremhever dets historiske og kulturelle verdi. Fredningen omfatter spesifikke områder og sikrer en balanse mellom bevaring og videre utvikling, med mål om å opprettholde Henningsvær som et levende og attraktivt sted. Dette tilrettelegger for ansvarlig utvikling med fokus på langsiktig verdiskaping, noe som gjør investering i et hotell med utviklingspotensial her spesielt interessant for fremtidsrettede investorer. Eksperter innenfor reiseliv har i sine prognoser anslått sterk vekst for turismen i området frem mot 2030.

Bebyggelse/Standard

Eiendommen som består av flere bygninger ble opprinnelig oppført i perioden 1900 - 1930, og utvidet med konferansesal ca. 1960. Alle byggene ble restaurert i perioden 2014 - 2016 og holder god, men enklere standard. Eiendommen er delvis godt vedlikehold, hvor bygg A (hvitt hus) er mindre vedlikeholdt utvendig - med sig i bygningsmassen.

Beliggenhet

Skata Hotell befinner seg i idylliske Henningsvær, Lofoten, kjent som et av Nord-Norges mest kulturelt rike fiskevær. Hotellet ligger ca. 1 km fra sentrum, med en eksklusiv beliggenhet ut mot sjø med egen kaifront.

Skata Hotells beliggenhet er strategisk valgt for å imøtekomme behovene til både turister og tilreisende, både med bil og båt.

Standard

Kontakt megler for spesifikke spørsmål vedr. standard og tekniske opplysninger.

Beliggenhet

kart
Logo

Tiger næringsmegling

Instinkt for eiendom

Annonseinformasjon

FINN-kode347892659
Sist endret11. apr. 2024 10:12
Referanse2-0071/23

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.