Bildegalleri

Apotekergården. Unik og meget sentralt beliggende næringseiendom i Årnes sentrum.

Kart med kartnålSkolegata 8, 2150 Årnes
Prisantydning9 000 000 kr
Verditakst
9 000 000 kr
Kommunale avg.
21 736 kr per år

Nøkkelinfo

Bruttoareal
727 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Areal
727 m²
Byggeår
1924
Tomteareal
1 503 m² (eiet)
Overtakelse
Etter nærmere avtale med selger. Vær vennlig å angi ønsket overtagelsesdato i vedlagte budskjema.

Type lokale

Kontor
Bygård/Flermannsbolig
Butikk/Handel

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Kort om eiendommen

Eiendommen er bebygd med Apotekergården fra 1924 og senere tilbygd med Jahrgården i perioden 1970-1980. Eiendommen vil bli seksjonert, og det er kun Apotekergården med adresse Skolegata 8 som er for salg. Bygget består av 3 etasjer med kjeller og inneholder næringslokaler i 1. og 2. etasje og en loftetasje som tidligere har vært benyttet som leilighet. Interessenter som eventuelt ønsker å se på muligheten til å benytte deler av eiendommen til leilighet bes ta kontakt med Nes kommune for avklaring og søknad.

Eiendommer ligger meget sentralt til i Årnes, rett ved Trekanten torg og Rådhuset. Årnes stasjon ligger også like ved. Det er etablert parkeringsplasser i bakgården, og disposisjonsrett til 4 plasser følger Apotekergården.

Det finnes ingen leieavtaler på eiendom.

Salgsobjektet er alle aksjene i utfisjonert datterselskap av A. Jahr AS.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet midt i Årnes sentrum, med kort veg til alle servicetilbud. Området består i dag av en kombinasjon av bolig- og næringsformål. Det har de siste årene vært stor utbygning av Årnes sentrum med tanke på økt fokus rundt sentrumsleiligheter. Kommunesenteret Årnes er bosted for 4 000 innbyggere og et tyngdepunkt for handel, næring, kulturliv og kommunale tjenester. Årnes sitt særpreg og unike kvalitet ligger i kontakten med kulturlandskapet, Glomma og jernbanestasjonen med den tilhørende bevaringsverdige stasjonsbybebyggelsen.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig/forretning/kontor iht. eldre reguleringsplan "Årnes sentrum" med ikrafttredelse 22.06.1999. Iht. "kommuneplan 2019-2030" og "kommunedelplan for Årnes 2019" er eiendommen avsatt til sentrumsformål, nåværende. I følge kommuneplanen ligger eiendommen i et område med flomfare og bevaring kulturmiljø. Kopi av situasjonskart, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter på egen tomt med ca 30 parkeringsplasser i bakgården som i dag benyttes av både Skolegata 8 og Rådhusgata 10. Apotekergården vil disponere 4 parkeringsplasser etter seksjonering.

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Innlandet AS - Næring

Vi er der du er - EiendomsMegler 1
Bilde av megler Stein Olav Engebakken

Stein Olav Engebakken

Eiendomsmegler - Salgsleder og fagansvarlig Næring

Annonseinformasjon

FINN-kode347761256
Sist endret26. apr. 2024 10:51
Referanse2423d7c2-4d48-4d3d-bbf9-f17e4ba0cf22

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.