Bildegalleri

Inaktiv

Næringsseksjon i øvre bydel. Lokalet inneholder bl. a. resepsjon, kontorer og undervisningsrom

Kart med kartnålDr Werrings gate 3, 6509 Kristiansund N
Prisantydning990 000 kr
Totalpris
1 015 750 kr
Omkostninger
25 750 kr
Kommunale avg.
16 516 kr per år

Nøkkelinfo

Bruksareal
112 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Areal
112 m²
Byggeår
1946
Tomteareal
353 m² (eiet)
Overtakelse
Etter avtale. Angi ønsket overtagelse ved budgivningen.

Type lokale

Undervisning/Arrangement
Kontor

Visning

Vi i Notar ønsker å avholde så gode visninger som mulig. Derfor har vi påmeldingsvisninger. Da vet vi hvor mange som kommer, og kan sette av nok tid til alle. Trykk på linken visningspåmelding for å avtale tidspunkt. Visninger uten påmeldte innen kl. 16:00 dagen i forkant, vil ikke bli avholdt. Hvis det ikke er oppsatt visningstidspunkt eller oppsatt tidspunktet ikke skulle passe, kontakt megler for avtale om privatvisning.
Visningspåmelding

Kort om eiendommen

Din lokale eiendomsmegler Aleksander Talgø har gleden av presentere dette næringslokalet i Dr Werrings Gate 3! Næringslokalet er beliggende i øvre bydel med kort vei til alt av bymessige fasiliteter. Lokalet inneholder resepsjon/kontor, undervisningsrom, teknisk rom/ventilasjonsrom, kontor, toalett, gang og kantine/kontor. Det er tidligere benyttet som lokaler for en lokal kjøreskole, og siste eier har benyttet det som lager. Så lokalet har gode muligheter! Ventilasjonsanlegg installert i 1998, oppgradert i 2018. Parkering i gate etter stedets regler.

Beliggenhet

Sentralt beliggende i øvre bydel med gangavstand til alle bymessige fasiliteter Kristiansund har å by på.

Innhold

1. etasje: Resepsjon/kontor, undervisningsrom, teknisk rom/ventilasjonsrom, kontor, toalett, gang og kantine/kontor.

Standard

Gulv: belegg og laminat.
Vegg: malt betong og panel.
Tak: malte plater.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Parkering

I gate etter stedets regler.

Tomten

Felles for sameiet.

Komm. tilknytning

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Det gjøres oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Notar visningsskilter ved annonserte visninger. Se for øvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Omkostninger for kjøper

Prisantydning kr. 990 000,-
I tillegg kommer følgende gebyrer:
1) 2,5% dokumentavgift av prisantydning
2) Tinglysingsgebyr skjøte kr. 500,-
3) Tinglysingsgebyr kr. 500,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, gebyrer og avgifter: Kr. 1 015 750,-

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Dersom eiendommen har et mindre grunnareal (tomt) enn kjøperen har regnet med, er det likevel ikke en mangel hvis ikke arealet er vesentlig mindre enn det som fremkommer av salgsdokumentene, jf. avhl-3-3.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Regulering

Eiendommen ligger i følge Kristiansund kommune i et uregulert område, men omfattes av kommunedelplan for Kristiansund sentrum datert 04.02.1994.

Beliggenhet

kart
Logo

Notar Kristiansu­nd

Aleksander Faksvåg Talgø

Eiendomsmegler MNEF/ Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode344683366
Sist endret18. mars 2024 12:22
ReferanseNO4.22497

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.