Bildegalleri

Lagerseksjoner til salgs i Larvik - tredje byggetrinn

Kart med kartnålFoldvikveien 129, 3294 Stavern
Prisantydning1 349 000 kr

Nøkkelinfo

Areal
72 - 144 m²
Tomteareal
2 639 m²

Type lokale

Lager/Logistikk

Visning

Ta kontakt for visning

Om eiendommen

Lei av å leie og ønsker å eie? Våre bygg er tilpasset det nordiske klimaet og bygges etter gjeldende standarder, fokuset er på kvalitet slik at eiekostnadene over tid blir lave.

Vi lanserer nå det tredje byggetrinnet på Foldvik, 3 seksjoner solgt og 2 reservert.

Priser:
Lagerseksjon på 72 kvm: 1.349.000,-
Lagerseksjon på 144 kvm: 2.698.000,-

Ved større seksjoner be om pris.

Prosjektet tilbyr selveide lagerseksjoner til private og næringsdrivende beregnet for tørrlagring. Kort og godt en gunstig inngangsbillett til eiendomsmarkedet for private eller små og mellomstore virksomheter. Ved overlevering etableres det et sameie for byggene. Utkast til vedtekter for sameiet finner dere i prospektet. Utearealene vil opparbeides med innkjørsel og gårdsplass som er asfaltert. Utearealet er sameiets fellesareal og kan ikke benyttes til lagring eller oppbevaring av den enkelte seksjonseiers eiendeler. Byggene er iht. TEK 17 og det er forutsatt at det ikke skal varmes opp til over 15 grader. Byggene leveres iht. TEK 17 og er bygget som et tørrlager. Byggene forutsettes brukt til lager og ikke til varig opphold. Tredje byggetrinn er planlagt realisert med totalt 14 lagerseksjoner.

For utfyllende informasjon om prosjektet be om et prospekt. Det er som et utgangspunkt definert 2 størrelser, ca. 72 kvm og ca 144 kvm. Det er stor grad av fleksibilitet innenfor aksesystemet frem til realisering. Mulig å slå sammen flere seksjoner om man ønsker det. Prosjektet realiseres så snart 70% av seksjonene er solgt. Har du andre behov, være seg større lokaler, egne bygg eller ønsker å leie da fortrinnsvis langtidsleie, ta kontakt med oss så finner vi en løsning. Driver du avgiftspliktig virksomhet og vurderer kjøp av en lagerseksjon så ber vi deg ta kontakt for å se på mulighetene til å få fradrag på deler av kjøpesummen.

Følg oss på facebook for å holde deg oppdatert: https://www.facebook.com/furlylagerpark

Vi bygger for deg som ønsker

- Et lett tilgjengelig lager, med god plass mellom byggene
- Et sted å lagre tingene dine, Det kan være bobilen, campingvognen, tilhengeren, utemøblene, veteranbilen eller bare som et hobbyrom
- Et sted man kan dele mellom flere, være seg venner eller familie
- En omsettelig seksjon driftet og håndtert av et sameie
- Et lager for næring enten du er tømrer, rørlegger, elektriker eller annen næringsdrivende

Vårt mål er å bidra til at du kommer rimelig til et moderne lagerbygg av solid kvalitet

Beliggenhet

Furly Lagerpark Foldvik er lokalisert på Høymyr (Foldvik) i Larvik Kommune. Svært sentral beliggenhet med korte avstander fra Larvik (8 minutter), Stavern (6 minutter), Helgeroa (10 minutter) og Nevlunghavn (13 minutter). Kun 4 minutters kjøring fra campingplassene på Stretere, Anvik, Kjærstranda, Stolpestad, Lydhus og Donavall.

Standard

Seksjonsbeskrivelse - Hver seksjon leveres med en elektrisk port og en separat inngangsdør - Det leveres et underfordelerskap til strøm for hver seksjon samt 3 led lamper i tak og et stikk ved port, Lysmengde er beregnet for lager og vil ikke være tilstrekkelig som arbeidslys - For de 4 seksjonene på 144 kvm er det inkludert vinduer på den ene veggen, se bilder eller prospektet - Led utebelysning på byggene - Det leveres med brannanlegg for hele bygget med detektorer og manuelle meldere - Asfaltert uteplass hvor det vil være godt med plass mellom byggene. For hvert byggetrinn asfalteres det til tomtegrense som vil være midt mellom byggene - Felles teknisk rom med strømmålere for alle seksjonene - Det er besluttet å bygge ut fiber i området, men dette kommer sannsynlig først etter ferdigstilling og må da håndteres av sameiet - Ferdig innlagt og forblendet vann og avløp i seksjonen. Seksjonseier må da betale tilknytningsavgift dersom man ønsker å koble til vannet Byggenes materialer/oppbygging. - Yttervegger av isolerte sandwichelementer - Betongbrystning/isolert ringmur 90 cm over gulv - Selvbærende takplater i galvanisert utførelse - Taktekking med et lags takbelegg og innvendige nedløp - Leddheisport m/motor 3 knaps tablå, PVC vindu 3500 x 1100 (kun på de to seksjonene på ca. 144 kvm) Seksjonsbegjæring vil først utarbeides når alle seksjonene er solgt og endelig inndeling er satt. Det er stor grad av fleksibilitet i størrelser innenfor aksesystemet så vi antar at det vil komme endringer til skissen presentert i prospektet. For ytterligere informasjon se www.furly.no eller prospektet.

Beliggenhet

kart

Furly Lagerseksj­oner As

Furly Lagerseksjoner AS

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode343076314
Sist endret06. mars 2024 18:02

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.