Bildegalleri

Profilert og sentral næringsseksjon - God parkeringsdekning - Midt i sentrum.

Kart med kartnålKirkegata 7, 1 etg., 8622 Mo i Rana

Nøkkelinfo

Bruttoareal
464 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Areal
464 m²
Byggeår
2023
Tomteareal
1 477 m² (eiet)

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Bredbåndstilknytning

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Adresse

Kirkegata 7, bolignr. H0101
8622 Mo i Rana

Matrikkel

Gnr. 20 bnr. 521, snr. i Rana kommune. Ikke tildelt seksjonsnr.

Fasiliteter

Bygget er på seks etasjer og består av 36 borettslagsleiligheter, parkeringareal, og næringsseksjon med adkomst fra gateplan. Meget sentral beliggenhet i Rana sentrum. Næringsseksjonen blir levert uinnredet, slik at kjøper kan innrede, og dele inn arealet slik som kjøper selv måtte ønske. Forventet ferdigstillelse er mars/april 2023.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget fint til i sentrum! Med nærhet til alt og med lett tilgjengelighet er dette et ypperlig lokale for flere forskjellige næringsaktører som driver innenfor kontor, butikk eller servering. Lokalet blir bygd slik at man kan innrede og dele inn arealet slik som kjøper måtte ønske. Parkering i felles parkeringskjeller. 3 stk p-plasser medfølger i handelen. Inntil 5 p-plasser kan kjøpes i tillegg. I nærheten finner du togstasjon

Nærområdet

Mo i Rana er administrasjonssenter i Rana Kommune på Helgeland, og er Helgelands største by. I nærområdet finner du bla. kafeer, teater, kjøpesenter, vitensenter og konsertscener.

Type, eierform og byggeår

Næringsbygg Selveier, planlagt ferdigstillelse mars/april 2023.

Bygninger og byggemåte

Byggherre er Helgeland Bolig AS. Derav Consto Nord AS som totalentreprenør. Andre fag finner vi, Ospas AS som grunnentreprenør, GK Norge på ventilasjon og Nilsson AS på VVS.

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: Ca. 464 kvm

1.Etasje: Næringslokale med adkomst rett fra fortauet. Tavlerom, og sluse med adkomst til felles trapperom. Takhøyde inntil ca. 3,39 cm

Innhold

Det er planlagt føringsveier for ventilasjon og avsatt plass til etablering av avløp/spillvann og evnt fettutskiller. Evt etablering av fettutskiller må søkes om til kommunen før den kan monteres.

I leveransen fra Helgeland Bolig AS inngår følgende:
Grunnsprinkler iht. tegninger
Brannvarsling og rømningslys
Inngangsdør.
Himlinger leveres ubehandlet og uten ventilasjon eller belysning
Gulvene leveres som betongdekke klare til behandling.
Tilkoblingsskap el og fiber
3 parkeringsplasser i felles parkeringsanlegg.

Forbehold om endringer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Kjøper er ansvarlig for å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med en energiklassifisering på en skala fra A-G.

Parkering / Garasje

3 parkeringsplasser i parkeringsanlegg inkludert. Det vil også være mulig å kjøpe ytterligere 5 parkeringsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 477 kvm, Eierform: Eiet tomt (tomten er felleseie for sameiet). Sameiet består av bolig og næring. Iht. seksjonering vil sameiebrøken bli 464/3474. Det tas forbehold om sameiebrøk, frem til seksjoneringsbegjæringen er ferdig tinglyst.

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av "reguleringsbestemmelser til detaljregulering for Fridtjof Nansensgt. 10, 12 og Kirkegt. 7 med planID 2165.

Forsikring

Fullverdig forsikret gjennom sameiets husforsikring. Innbo må hjemmelshaver selv forsikre.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er ikke beregnet av Rana kommune pt. Kjøper må selv innhente opplysninger om forventede kommunale gebyr før kjøp.

Bredbånd

Ja

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra plantegning vedlagt.
Prospekt er under utarbeidelse

Andre opplysninger

Eiendommen selges i h. t. tegninger og øvrig salgsmateriell.
Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Det vil bli benyttet kjøpekontrakt av meglerstandard med oppgjørsansvarlig. Med mindre budgiver tar spesifikke forbehold tilknyttet kontrakten vedlagt salgsoppgaven anses budet gitt på grunnlag av kontraktsvilkårene. Budgiver oppfordres til å benytte juridisk kompetanse for å vurdere kontraktens innhold.
Selger forbeholder seg retten til å justere kjøpekontrakten.

Det tinglyses sikkerhet/sperre slik at det ikke kan driftes eller lignende virksomhet i lokalene.
Kjøper må stille 10 % sikkerhet/depositum for ved inngåelse av kontrakt.
Seksjonen vil bli del av sameiet og Kjøper må forholde seg til sameiets vedtekter.
Eiendomoverdragelse.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for bygget utstedes ifm ferdigstillelse av boligene. Brukstillatelse/ferdigattest og godkjenning fra Arbeidstilsynet må kjøper selv besørge ifm innredning av næringsseksjonen.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode339566030
Sist endret12. feb. 2024 01:16
Referanse1230005

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.