Bildegalleri

Lagerseksjon Moss og Våler Næringspark - Nær Moss og Vestby - Fra 72 kvm BTA

Kart med kartnålGranittveien, 1597 Moss
Prisantydning1 340 000 kr

Nøkkelinfo

Areal
72 - 144 m²
Byggeår
2023

Type lokale

Kontor
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Verksted
Garasje/Parkering

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kjøreport

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Har du for lite bodplass? Eller ønsker du "tak over hodet" på bobilen? Kanskje det er fristende med "mancave" eller eget hobbyverksted? Mulighetene er svært mange med en lagerseksjon.

BYGGETRINN 3 LIGGER NÅ UTE FOR SALG og du har mulighet til å skaffe deg din egen seksjon allerede i år.  Finn din seksjon i boligvelgeren på prosjektets hjemmeside. www.vikenlagerseksjoner.no

Reservasjon av seksjoner gjøres ved å kontakte selger og har en varighet på maks 72 timer, dersom ikke selger ser det nødvendig å forlenge. 

Viken Lagerseksjoner planlegger å bygge totalt 63 lagerseksjoner fordelt på 5 byggetrinn. Byggene vil få fin beliggenhet i Våler Næringspark, rett på nedsiden av Unil bygget. Lagerseksjonene er selveierseksjoner og har som standard to ulike størrelser å velge imellom. 72 kvm og 144 kvm. Det vil også være mulig å slå sammen flere seksjoner om ønskelig. F.eks kan man slå sammen en seksjon på 144 kvm og en på 72 kvm. Eller to seksjoner på 144 kvm. Første byggetrinn vil bestå av totalt 14 seksjoner, hvorav 10 seksjoner på 72 kvm og 4 seksjoner er på 144 kvm.

Priser:
72 kvm BTA : kr 1 340 000,- + omkostninger
144 kvm BTA: kr 2 680 000,- + omkostninger

Lagerseksjonene er fleksible og passer godt for både privatpersoner og bedrifter. Du vil få muligheten til å velge mellom flere tilvalg og selv gjøre tilpasninger etter behov etter overtakelse.
De vanligste tilpassninge er:
  • Hems/mesanin
  • Bad/toalett
  • Kjøkken
  • Montering av varmepumpe
Lagerseksjonenes fleksibilitet gir mange bruksområder og egner seg like godt som hobbyverksted, lager, lagring av bobilen, båten, bilen eller hva det måtte være.

Estimert ferdigstillelse av byggetrinn 3 er mot slutten av Q4 i 2024.

Godt å vite:
  • Ingen forskuddsbetaling før overtakelse
  • Flere muligheter for tilvalg og tilpasninger
  • Mulighet for MVA fradrag for bedrifter
  • Lave omkostninger ved kjøpet
  • Godt utleieobjekt
Mange bedrifter velger å kjøpe lagerseksjon istenden for å leie. Inngangsbiletten er overkommelig for mange.

Beliggenhet

Granittveien ligger langs riksvei 120, mellom Moss og Vestby. Det er enkel adkomst fra E6. Ca. 7 minutter fra avkjøringen ved Mosseporten og ca. 14 minutter fra Vestby. Prosjektets tomt ligger høyt i terrenget. Områdene rundt er bestående av jordbruksområder, skog og boligfelt. Det er stor byggeaktivitet i Næringsparken.

Nærmeste dagligvare butikk er Kiwi Augerød, som ligger ca. 2,3 km unna.

Standard
Seksjonene leveres isolerte og frostfrie. Innvendig takhøyde vil være ca. 6 meter. Kjøreport på 4x4,3 meter og separat inngangsdør i galvanisert stål. Brystning i betong ca. 100 cm opp fra såle opp på yttervegg. Seksjonene leveres med veggmontert vifteovn på 3 kwh og uttrekksvifte med elektronisk bryter. Alle seksjoner blir levert med trekkerør for fiber, egen strømmåler, eget underfordelingsskap og med røropplegg til toalett og vann. Det kan gjøres flere tilvalg for å tilrettelegge for fremtidig bruk. For ytterligere informasjon se prosjektets hjemmeside: www.vikenlagerseksjoner.no og prosjektets salgsoppgave.

Beliggenhet

kart
Logo

Moss og Våler Eiendomsutvikling As

Annonseinformasjon

FINN-kode336301404
Sist endret09. apr. 2024 12:33

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.