Bildegalleri

2 stk lagerseksjoner i Hommelvik - Fantastisk beliggenhet

Kart med kartnålHavnevegen, 7550 Hommelvik
Prisantydning1 790 000 kr

Nøkkelinfo

Grunnflate
650 m²
Areal
72 - 140 m²
Overtakelse
2024

Type lokale

Lager/Logistikk

Fasiliteter

Kjøreport

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Aktium Forvaltning AS skal utvikle 9 lagerseksjoner i Hommelvik. Seksjonene er egnet for deg som ønsker å ha et oppbevaringssted for dine eiendeler, eller din bedrift.

Vi tilbyr

Pris

 • 72kvm: kr. 1.690.000
 • 106kvm: kr. 2.394.000
 • Felleskostnader: stipulert til kr. 7.300 pr. år eks. mva, avhengig av størrelsen på lokalet.
 • En standard leveranse på lokalet
 • Tilvalgsmuligheter
 • MVA-refusjon

MVA og avskrivning:

For næringsdrivende eller andre som er MVA-pliktige kan det inngås avtale om overtakelse av justeringsrett for MVA. MVA tilbakebetales da til kjøper. Dette er en prosess vi naturligvis bistår med.

Som næringsdrivende vil din seksjon som bruksgjenstand og eiendel avskrives over tid, noe som medfører avskrivning med skattefradrag.

FELLESKOSTNADER

Stipulerte felleskostnader

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til kr. 7.300 pr. år eks. Mva. avhengig av størrelse på seksjon, og skal dekke bl.a. byggets forsikring, festeavgift, brannvarsling, forretningsførsel av sameiet, brøyting/strøing/feiing, felles strøm/ utelys, vedlikehold fellesareal osv. Se siste side for estimert budsjett felleskostnader.

50 % av stipulerte årlige felleskostnader kreves inn ved overtakelse for å sikre oppstartskapital til sameiet.

Utbygger betaler felleskostnader for usolgte seksjoner ved ferdigstillelse.

Felleskostnader betales a-konto i henhold til budsjett. Det gjennomføres avregning i mars hvert år for foregående år.  

Utbygger kan på vegne av sameiet inngå avtale om overføring av evt. alarmsignal til brannvesen eller annen sentral på vegne av sameiet for inntil 3 år. Dette inngår som del av felleskostnadene.


ELEKTRO

Strøm er ikke inkludert i prisen, og egne abonnementer tegnes per seksjon. Det leveres ingen oppvarming i bygget. Luft luft varmepumpe tilbys som opsjon.

Det leveres og monteres utvendig hovedfordeling med overbelastningsvern på inntil 200A/400v samt hovedsikringer og målerplass til totalt 12 anlegg. Det er beregnet inntil 10kw til hver seksjon. Det leveres og monteres vegghengt underfordeling med hovedbryter og 3 stk sikringer til henholdsvis port, lys og et stikk under fordeling. 

I seksjonene leveres og monteres inntil 4 stk led industri armaturer direkte i tak. Det leveres og monteres 1 stk lysarmatur over hver port tilknyttet tilhørende seksjon.

Fra underfordeling fremlegges følgende i alle seksjoner: 1 stk 3 fas kurs med tilhørende stikk for port. 1 stk 16 a kurs til stikk for div uttak plassert under fordeling. Lysstyring utføres med innvendige brytere for hver seksjon. Det leveres og montere en enkel brann sentral plassert ute sammen med hovedfordeling med en sløyfe uten adresser. Det fremlegges til totalt 14 stk detektorer fordelt med 1 til hver i seksjon. Det leveres og monteres 1 stk utg markering med leseavstand inntil 20m samt 1 stk utv Nødlys over dør.

Hva kan lokalene brukes til?

Lokalene er tenkt brukt til en rekke formål, med hovedfokus på lagerplass.

Privatpersoner:

 • Vinterlagring av kjøretøy
 • Hobbyverksted
 • Oppbevaring og opplagsplass for båt, snøscooter, bil og bobil.
 • Investering ved å leie ut hele eller deler av lokalet.

Næringsdrivende:

 • Lagringsplass og lager
 • Mellomlagring før det sendes videre til deres kunder
 • Investering ved å leie ut hele eller deler av lokalet.

Inkludert i et standard lagerlokale:

 • Klargjort for tilkobling av vann, avløp og bredbånd.
 • fire stykk LED-armaturer i tak.
 • Brannvarsling med direkte tilkobling til brannvesen eller godkjent brannsentral.
 • Oppstillingsplass utenfor eget lagerlokale til bil.

Tilvalgsmuligheter:

 • Liten mesanin: 17,5kvm
 • Stor mesanin: 35kvm
 • Toalett
 • Te-kjøkken ved toalett
 • tekjøkken på mesaninByggemåte, standard og kjøpers bruk:

Seksjonene selges som lagerseksjoner uten oppvarming, ventilasjon og uten innredning.
Det er kjøpers ansvar og til enhver tid sørge for at eget bruk tilfredsstiller evt. regler og forskriftskrav.
Bilder, skisser og tegninger er kun ment til illustrasjon. Møbler, hvitevarer og liknende inngår ikke - utover det som kommer frem av leveringsbeskrivelsen. Fargevalg på byggene kan være noe avvikende i forhold til salgsoppgave.

Garasjeporter er tegnet inn til en bredde på 4 meter og høyde 4 meter. Det er mulighet for tilvalg mesanin i alle seksjonene. 

Det er oppstikk for vann og avløp i alle seksjoner. 

Sameie og felleskostnader:

Selveierseksjonene blir en del av et sameie som vil håndtere drift og fellestjenester, herunder måking, feiling o.l. Dette medfører at du som kjøper kun trenger å tenke på deg selv og din seksjon.
Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Felleskostnadene er stipulert til kr.7.300,- pr. år avhengig av størrelse på seksjon.

 

Oppgjør:

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger blir innbetalt og disponibelt på konto ved overtagelse. 10% forskuddsbetaling innen 1mnd etter signert kjøpekontrakt. 

 

Avbestilling

Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 50.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillings- gebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl.mva.).

Tilsvarende beløp skal forskuddsbetales 1 mnd. Etter signering.

Salg av kontraktsposisjon

Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med
de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 50.000,- inkl. mva. Videresalg innen 1 mnd. før overtakelse krever selgers samtykke.

Kjøper kan ikke benytte prosjektets markeds- materiell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

Innhold

Lokalene leveres som rålokaker, det er mulig med tilvalg av mesanin, toalett og tekjøkken.

Beliggenhet

Hommelvik ligger ca. 30 minutter utenfor Trondheim og ca 10 minutter unna Stjørdal. Området har i nyere tid opplevd høy utvikling både innen bolig og næring. Hommelvik sjøside, Rema 1000, Bygger`n og Europris er nylig etbalert i område.


Innhold

Vi utvikler lagerseksjoner på 72m2 lokalene leveres med port, strøm, og oppstikk for vann og avløp.

Beliggenhet

kart
Logo

AKTIUM EIENDOM AS

Annonseinformasjon

FINN-kode326773571
Sist endret11. apr. 2024 12:48

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.