Bildegalleri

Næringslokale i sentrum av Kopervik til salgs.

Kart med kartnålHovedgaten 9, 4250 Kopervik
Prisantydning1 900 000 kr
Totalpris
1 948 872 kr
Omkostninger
48 872 kr

Nøkkelinfo

Bruksareal
99 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Areal
99 m²
Byggeår
2022
Tomteareal
992 m² (eiet)
Overtakelse
Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Type lokale

Butikk/Handel
Kontor

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Kort om eiendommen

Lokalet ligger på gateplan i flotte Bøkelunden.
Lokalet har flere bruksmuligheter og har flott eksponering med store vindusflater til hovedgaten.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i sentrum av Kopervik i den travle Hovedgaten. God eksponering ut mot gaten.

Innhold

Bøkelunden stod ferdig i 2022. Lokalet er oppført i betong og kledd med utvendige plater.
Innvendig er vegger isolert og kledd med gips/betongvegger.

Lokalet på 99 m2 har mange arealmessige tilpasningsmuligheter.
Her kan kjøper fullføre innredningen slik man selv måtte ønske, da det er et rålokale.

Tomt

Felles tomt.

Overtakelse

Overtakelse av eiendommen etter nærmere avtale mellom partene.

Sentrale lover

Informasjonen i dette prospektet er mottatt fra selger og forutsettes gjennomgått i detalj før bindende bud inngis. Eiendommene forutsettes besiktiget, og det anbefales at kjøper selv får gjennomgått eiendommenes tekniske tilstand ved bruk av egne fagfolk, samt at man gjennomgår prospekt, reguleringsbestemmelser og liknende vedrørende eiendommen. Det gjøres særskilt oppmerksom på at arealangivelser er basert på opplysninger fra takstmann, og partene er enige om at eventuelle uriktige angivelser av eiendommens arealer (utvendige og innvendige) ikke under noen omstendighet skal kunne gi grunnlag for mangelkrav.

As is -klausul:
Eiendommen og dens tilbehør overtas som den/det er , jfr. avhendingsloven § 3-9. Avhendingsloven § 3-9 fravikes slik at det kun skal kunne gjøres gjeldende at det foreligger mangel i følgende tilfelle: dersom selger har forsømt sin opplysningsplikt, jfr. reguleringen i avhendingsloven § 3-7 eller dersom selger har gitt uriktig informasjon om eiendommen, jfr. reguleringen i avhendingsloven § 3-8. Risikoen for eventuelle skjulte feil, tilligger etter dette kjøper. Avhendingsloven § 4-19 (2) fravikes også, slik at den endelige reklamasjonsfristen settes til 18 mnd etter overtakelse. Selger kjenner ikke til at det er forurensning i tomtegrunnen m.v. Kjøper skal, dersom forurensning i ettertid skulle bli oppdaget, bære det fulle ansvar for all forurensning som eksisterer på eiendommen. Det gjøres oppmerksom på regler om avskrivning av faste tekniske installasjoner i avskrivbare bygninger samt justerings-forpliktelser ifm. MVA. Partene har selv ansvaret for å sette seg inn i regelverket og konsekvensene av dette. Megler er uten ansvar for konsekvenser reglene påfører partene.

Kjøpekontrakt:
Kjøpekontraktsstandard benyttes siste mal fra Forum for Næringsmeglere. Avvik fra denne skal særskilt fremkomme i bud.

Hvitvaskingsregelverk

Det følger av Hvitvaskingsloven at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen. Kontrollen skjer løpende, og vil blant annet gjennomføres ved oppdragsinngåelse, budgivning, gjennomføring av oppgjør og ved eventuell forsterket mistanke.

Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle merkostnader og ansvar dette kan medføre, uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar ovenfor meglerforetaket.

Meglerforetaket er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim.

Budgivning

Meglers skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.

I forbrukerforhold (det vil si der oppdragsgiver er forbruker) skal ikke megleren formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Meglerhuset Rele vil heller ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter.

Bud kan legges inn på finnannonsen på "gi bud knappen", ved meglingsoppdrag etter avhendingsloven. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema, og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. For annen viktig informasjon om salg- og betalingsvilkår, samt forbrukerinformasjon om budgivning, se budskjema.

Vedlegg til salgsoppgaven

1. Kommunale opplysninger.
2. Vedtekter sameie.
3. Årsregnskap sameie.

Ansvarlig megler

Jan Audun Lutro

Regulering

Gjeldende kommuneplan er arealbruk sentrumsformål. Eiendommen er regulert til bolig-/ blokkbebyggelse, lekeplass og frisiktsone.

Beliggenhet

kart
Logo

Meglerhuset Rele Haugesund AS

Det komplette meglerhuset

Annonseinformasjon

FINN-kode317581967
Sist endret05. des. 2023 13:12
Referanse1-0230/23

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.