Bildegalleri

"Bryggjen i Bud" med 2 "havhus" og "Laurabrygga" med 2 leiligheter.

Kart med kartnålVikavegen 143, 145, 147, 6430 Bud
Prisantydning16 900 000 kr
Totalpris
16 901 170 kr
Omkostninger
1 170 kr

Nøkkelinfo

Bruttoareal
1 048 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
3 291 m² (eiet)

Type lokale

Andre

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Kort om eiendommen

Bryggjen i Bud AS ( Selger ) vurderer å selge eiendommen Vikavegen 141-143-145-147 i Hustadvika kommune. Bygningsmasse med restaurantlokaler i 2 etasjer for servering samt selskapsarrangement, 2 havhus med 3 overnattingsrom, samt felles kjøkken og stue, samt et sjøhus (Laurabryggen ) med 2 leiligheter. Beliggende ved havkanten i Bud med god utsikt mot havna og storhavet utenfor. Eiendommen har matrikkelnummer Gnr. 108, bnr. 6 og 14 i Hustadvika kommune ( Eiendommen ).

Byggene har direkte adkomst fra gatenivå til restaurant og kro/serveringsted. Bygningene benyttes i all hovedsak til næringsformål som serveringsted og overnatting. Havhus 1 og 2 og Laurabrygga har næringsformål med tanke på overnatting.

Bryggen i Bud er en restaurant som hovedsakelig baserer seg på råvarer fra havet, men som også serverer tradisjonelle og smaksrike kjøttretter. Restauranten ligger ved havkanten i Bud, med god utsikt mot havna og storhavet utenfor. I nær tilknytning til Bryggjen finner du Havhusa hvor det er mulig å overnatte i koselige omgivelser.
Bryggen i Bud har en stor parkeringsplass for bil og buss og kun 50 meter til en god gjestebrygge for båt.

Innhold

Bryggjen i Bud
Restaurant eiendom over 2 etasjer (505 m² i 1. etasje. og 190 m² i 2. etasje, totalt 395 m²) :
Bygning oppført i to etasjer. Hovedbæresystemer er i hovedsak om trevirke. Det gjelder etasjeskillere, søyler, dragere og vegger. Støpte gulv mot grunnen, antatt isolert gulv mot grunn basert på referansetidspunktet for bygget.
Yttervegger som isolert bindingsverk med innvendige trefiberplater. Isolert trebjelkelag mellom etasjene. Trefiberplater, finer (tilbygg) og malte panel i himlinger. Yttertak av saltak konstruksjon med stålplatetak fra byggeår.
På tilbygget fra 2018 er yttertaket tekket royalimpregnert furu. Vinduer i yttervegger med rammer/karmer i malt trevirke. En del vinduer er byttet ut i forbindelse med ombygging og forøvrige som normalt vedlikehold. Øvrige areal rammer/karmer og dører i hovedsak utført med malt/lakkert trevirke. Ytterdører (hovedinngang) med karm/ramme i aluminium m/ glass. Dører fra felles trapperom og gang til restauranter er klassifisert. Dører i lakkert/malt treverk i fellesareal. Storkjøkken mv er tilpasset dagens bruk.
Normalt god standard ut fra alder. Bebyggelsen gjennomgående godt vedlikeholdt innvendig og utvendig.

HAVHUS 1 og 2 (105+105 m²)
Havhuset er oppført med plate på mark og ringmur av plasstøpt betong.
Antatt at støpt plate er på steinfylling og fjellmasser, isolert bindingsverk med stående kledning, saltak løsning med isolert sperrekonstruksjon utvendig takking av betongstein. Takrenner og nedløp i aluminium. Det er opparbeidet med terrasse mot sør og takoverbygget inngang mot nord. Innvendig har havhusene banebelegg på gulv, panel på vegger og i tak. Innvendige dører i lakkert/malt utførelse. Dører til fellesareal og utleierom med klassifisert utførelse. Innvendig trapp mellom etasje lakkert fur.
Våtrom har flis eller banebelegg på gulv med varmekabel, fliser på gulv og vegg og malt panel i himling. Dusjhjørne, gulvmonterte toalett og håndvasker i porselen. Kjøkkeninnredning i god kvalitet. Fronter og skapdører profilert. Folierte innredning med over og underskap, komfyr og avtrekksvifte over komfyr.
Normalt god standard ut fra alder. Bebyggelsen gjennomgående godt vedlikeholdt innvendig og utvendig.

Laurabrygga:
Sjøstuen "Laura" er oppført med plate på mark og ringmur med betongstein. Antatt at støpt plate er på steinfylling, vegger av plassbygd betong med påforing av stående kledning, saltak konstruksjon med isolert sperrekonstruksjon utvendig tekking av stålplatetak.
Det er utkraget balkong i 1. og 2. etasje. Bæring med stålvinkler til grunnmur, samt nedhengs bjelker fra dragere over 2. etasje. Innvendig har "Laura" vinyl på gulv, panel og våtromsplater på vegger.
Malt panel og folierte takplater. Våtrom har banebelegg på gulv med varmekabel, våtromsplater på vegg og malte trefiberplater i himling. Dusjkabinett, veggmontert toalett og innredninger av nyere dato. Etasjeskillere av betong. Kjøkkeninnredning i god kvalitet. Fronter og skapdører av slette og finerte fronter. Innredning med over og underskap, komfyr og avtrekksvifte over komfyr. Montert komfyrvakt. Laura er oppgitt oppført 1973. Større renovering utført i 2013/2014 . Ominnredning til 2 stk. utleiedeler.
Normalt god standard ut fra alder. Bebyggelsen gjennomgående godt vedlikeholdt innvendig og utvendig.

Beskaffenhet

Tomten er eiet og er på totalt 3.291 m² i henhold til matrikkelrapporter.

Bnr. 6 har et tomteareal på 87 m² og bnr. 14 har et tomteareal på 3.204 m².

Rundt bygningen er tomteareal opparbeidet med gruset trafikkareal, gangarealer og fortau mot øst av betongstein. Tilgang fra gate til eiendommen fra øst.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i sentrum av Bud, Hustadvika Kommune.

Bygget har direkte adkomst fra gatenivå til restauranten og leilighetene.

Parkeringsforhold

Godt med parkeringsmuligheter på egen eiendom.

Regulering

Det er reguleringsplan for Kleppaberga Bud som gjelder for eiendommen, med RID 01090, stadfestet 18.11.2002. Eiendommen er regulert til området for herberge og bevertning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode308686660
Sist endret27. des. 2023 02:50
Referanse48230046

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.