Bildegalleri

Inaktiv

40 lagerseksjoner planlagt-10stk reservert - Lammenes Næringspark-Kirkøy/Hvaler

Kart med kartnålLammenes Næringspark, 1680 Skjærhalden
Prisantydning1 465 000 kr

Nøkkelinfo

Etasje
1.
Areal
72 - 216 m²
P-plasser
4

Type lokale

Kontor
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Verksted
Garasje/Parkering
Andre

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Kjøreport

Visning

Kontakt oss på e-post: post@h-lager.no

Om eiendommen

Holmskau Prosjekt AS (H-Lager) planlegger å bygge 40 eksklusive lagerseksjoner fordelt over 2 bygg (20 seksjoner i hvert bygg) på Lammenes Næringspark – Kirkøy/Hvaler, for salg til private og næringsvirksomheter.
Under forutsetning av endelig godkjennelse av bygging fra Hvaler Kommune, samt et salg på minimum 50% solgte enheter i bygg nr. 1 -er planen oppstart høst 2023, og forventet ferdigstillelse av dette er i løpet av 1-2 kvartal 2024
Plan for bygg nr. 2 er oppstart så snart bygg nr. 1 er klart (eller parallelt) med samme forutsetninger om 50% salg.

Hver seksjon vil være på brutto 72 kvm (6 x 12 meter – og 5,5 meter høye) med mulighet til å utvide til 144 kvm, 216 kvm osv. Se vedlagte plan og fasadetegninger.
Seksjonene vil bli organisert som et sameie, og seksjonert i god tid før overtagelse. Hver enkelt seksjon pr. 72 kvm. vil få eget seksjonsnummer som overskjøtes til den aktuelle kjøper. Felleskostnader som inkluderer Forsikring av bygg og fasader, Forretningsførsel, Utvendig lys og snørydding er stipulert til ca. 600,- pr. mnd. (Det er sameiet som beslutter endelig sum)

Mulighetene er uendelige:
I en seksjon på 72 m2 får du god og sikker plass til parkering for 4 personbiler + lagring av det du måtte ha behov for. Hva med et lite hobbyverksted, eller rett og slett videre utleie? Putt inn en mesanin og du får enkelt plass til kontor/oppholdsrom i tillegg.
Trolig blir dette det eneste prosjektet i sitt slag på Skjærhalden i uoverskuelig fremtid og derfor være en kjempegod investering for deg som har behov for ekstra plass, enten du bor i området eller har hytte på øyene rundt.

I tillegg ligger planene klare for både vaskehall, ladestasjoner for El bil. + en større parkeringsplass med mer i umiddelbar nærhet, og tar vi med at Byggmakker er nærmeste nabo, så blir dette et svært attraktivt område med stor aktivitet og mange muligheter.
Det er også planlagt et kombinasjons bygg på nabotomten med flere bruksområder med 1-4 seksjoner fra 500 – 1800 m2 med et større kontor. Altså et lager/industribygg som vil kunne tilpasses individuelt. Se lenke til prospekt og planer: www.holmskau.no – www.lammenes.com

Beliggenhet

Lammenes Næringspark, Kirkøy/Hvaler – Kun 3 minutter med bil, 7 minutter med sykkel, eller 15 minutters gange til Skjærhalden sentrum. Bussforbindelse via Fredrikstad til Oslo hver time.
Adresse: Lammenes Næringspark, 1860 Skjærhalden

Adkomst

Følg skilting fra Fredrikstad mot Hvaler og Skjærhalden. Følg riksvei 8 Fastlandsveien gjennom Hvalertunnelen og deretter kjør inn til venstre etter ca. 700 meter ved Byggmakker og følg veien ca. 200 meter. Lammenes Næringspark ligger så på venstre side.

Standard

Hele prosjektet vil bli levert med høy standard i materialvalg.
Hver seksjon leveres med kjøre-port, 4 meter bred og 4,3 meter høy inkl. fjernkontroll, samt 1. stk. gangdør 90 x 190 cm. Inkl. dørpumpe, og elektronisk låssylinder med mulighet for fjernstyring. Alle gulv leveres med planslipt betong og overflatebehandles med Epoxy
Innvendig fri takhøyde er hele 5,5 meter, noe som gir meget god plass og mulighet for en mesanin som vil øke gulv areal med ytterligere 30 – 50 m2. dersom behovet er der.

Tomten blir opparbeidet med asfalterte kjørearealer med god adkomst for lastebil, og med parkering for inntil 2. personbiler i front av hver enkelt kjøre-port.

Bygget leveres med selvbærende plater i stål, og detaljer i treverk.
Ytter og innervegger leveres i isolerte sandwichelementer i henhold til NS.
Brannklasse 1 på vegger mellom seksjonene (EL30)
Gulvet leveres i planslipt betong og overflatebehandles med Epoxy.
Bygget leveres isolert i henhold til NS (Det leveres ingen varmekilder for oppvarming, bortsett fra i teknisk rom)
Det leveres røropplegg til vann og toalett i hver seksjon (Eventuell vanntilkobling, og intern vannmåler er tilvalg)
Nummerering av seksjon over hver enkelt kjøre port (1 – 40)

Grunnleveranse strøm til hver seksjon:
Underfordeling med inntil 4x25A 400v hovedsikring
Strømmåler i hovedtavle (felles teknisk rom)
Grunnbelysning 100-150 lux
1 stk. stikkontakt ved endefordeling
1 stk. stikk 16A 3-fas 400v
1 stk. stikk for port åpner
1 stk. Lysbryter ved dør
1 stk. Lyskaster ute over port m/fotocelle og lysbryter
Det legges i tillegg 1 stk. ekstra trekkrør fra teknisk rom til hver seksjon (Evnt. trekking av fiber etc. -er tilvalg)

Bygg nr. 1 (20 stk. seksjoner, planlagt levert 3 kvartal 2024)
Bygg nr. 2 (20 stk. seksjoner, planlagt levert 4 kvartal 2024, eller parallelt med bygg nr. 1)

Oppgjør/kontrakt: Metra Næringsmegling
Ansvarlig Entrepenør : Holmskau Prosjekt AS
Utbygger/Salg : Østfold Boligbygg AS

Alle bilder er å anse som illustrasjoner, og vi tar forbehold om eventuelle mindre endring når alle godkjenninger er på plass.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode306075913
Sist endret07. sep. 2023 10:17

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.