Bildegalleri

Tønsberg - Kontorlokale - eget lagerrom - 2 faste parkeringsplasser

Kart med kartnålBasbergveien 160, 3114 Tønsberg
Prisantydning850 000 kr
Totalpris
872 592 kr
Omkostninger
22 592 kr
Kommunale avg.
12 144 kr per år

Nøkkelinfo

Bruksareal
38 m²
Bruttoareal
42 m²
Etasje
1.
Eieform
Eier (Selveier)
Areal
42 m²
Byggeår
1950
Tomteareal
101 m² (eiet)

Type lokale

Kontor
Lager/Logistikk
Verksted
Andre
Produksjon/Industri
Kombinasjonslokaler

Fasiliteter

Garasje/P-plass

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Omkostninger

850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
21 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 850 000,-))
--------------------------------------------------------
22 592,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
872 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Seksjon 6 inneholder: Kontorlokale med bad og kjøkken på ca 24 kvm, tilhørende lagerrom i underetasjen på ca. 14 kvm. To parkeringsplasser rett utenfor døren medfølger.

Standard

Et mindre kontorlokale med kjøkken og bad. Planløsningen er åpen og med de store vindusflatene blir det godt med naturlig lys. Perfekt for 1-3 kontorplasser. Lageret som medfølger har egen inngang underetasjen. Gode av- og pålessingsmuligeter. Området er inngjerdet med låsbar port (felles, årlig vedlikehold). Basbergveien 160 består av flere, godt etablerte forretningslokaler. Lokalet har eksklusiv bruksrett til utearealet utenfor sin bygningsdel. Området er avgrenset av uteområdet med inngangsparti foran inngangsdør til kontor, gressletten ut til asfalt samt parti foran inngang til lager/bomberom, ned til steinsetting mot garasjen til snr.5. I bruksretten inngår også ertt til å bygge ut ttil sjeksjonens eiendomsgrense med et bygg som estetisk passer inn på eiendommen. Dette i følge vedtektene i sameiet fra 2016.

Lokalet tilhører næringsgruppen; varehandel, reparasjon av motorvogner.

4 900,- årlig til felles vedlikehold av porten (1700,-) og andel brøyting på ca 3 200,- dette kan variere

Beskrivelse av tomt

Denne seksjonen har eget målebrev på sin oppmålte tomt. Ellers er det fellesarealer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovn. Ikke oppvarming i kjeller.

Byggemåte / Konstruksjon

Grunnmur oppført i støpt betong. Det er tilgang til kjeller fra utvendig ståldør. I kjeller er det plassert en kompressor, denne tilhører annen nærliggende seksjon (snr 5 - rettighet som opphører ved salg av seksjon 5). Det er indikert noe fukt i nedre del av murvegg og gulv. Dette skyldes kapillært oppsug fra grunnen, samt antatt noe svekket effekt på drenering. Dette er normalt i eldre boliger som følge av manglende kapillærbrytende sjikt. Ellers er det på befaringsdagen ikke observert sprekker eller tegn til setninger.

En mindre næringsseksjon, organisert i et sameie, med antatt opprinnelse fra 1950 tallet. Bygget er oppført i betong og tre over grunnmur i betong.

Bygget fremstår som normalt vedlikeholdt tatt byggeår i betraktning, men stedvise utskiftninger og oppgraderinger bør påregnes som følge av det normale vedlikeholdsbehov. Det antas at taktekking, stålplater på yttervegger, vinduer og ytterdører o.l. ble oppgradert fra tidlig 1990 tallet. Innvendige overflater, kjøkken og bad er også antatt fra tidlig 1990 tallet. På bad er det blant annet observert sprekker og riss i fliser og fuger og det er motfall til sluk. I kjeller er det noe fukt i gulv og vegger, og selger opplyser at det renner noe vann fra eldre stålrør ved kraftig regn og snøsmelting. På generelt grunnlag opplyses det om at dette er et eldre bygg, med påfølgende risiko for skjulte skader o.l.

Selger opplyser at badet ikke har vært i bruk på flere år, og det er således uvisst om badet fungerer tilfredsstillende.

Det er avvik fra originale plantegninger til dagens løsninger.

Tilstandsrapporten er datert 2021 og eiendommen har ikke vært i bruk siden rapporten ble utarbeidet. Tilstandsrapporter er kun gyldig i ett år.

Parkering

Det er tgl to parkeringsplasser i rekke på denne eiendommen.

Midlertidig brukstilatelse og ferdigattest

Originale tegninger på lokalet foreligger hos kommunen. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik fra originale tegninger til dagens innredninger. Kommunen har ikke tilsendt ferdigattest på lokalet.

Budgivning

Budgivning i forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud via Trygg Budgivning . Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.

Budgivning utenfor forbrukerforhold
Budgivere oppfordres til å legge inn bud via Trygg Budgivning . Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke Gi bud -knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Regulering

Eiendommen ligger i et området som i kommuneplanen (22.5.2019) er avsatt til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reinsdrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - nåværende, og bevaring kulturmiljø.

Beliggenhet

kart
Logo

Aktiv Tønsberg og Re

Bilde av megler Kaia Hostvedt Dahle

Kaia Hostvedt Dahle

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Eier

Annonseinformasjon

FINN-kode295540097
Sist endret14. mars 2024 02:50
Referanse1312230006

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.