Bildegalleri

Lagermoduler i Rygge, Rørskogen Næringsområde. Byggetrinn 5

Kart med kartnålOrdfører Utnes vei, 1580 Rygge

Nøkkelinfo

Areal
72 - 216 m²
Byggeår
2023
Overtakelse
2023

Type lokale

Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler
Verksted
Garasje/Parkering
Andre

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Byggetrinn 1, 2, 3 og 4 er allerede utsolgt. Byggetrinn 5 er godt i gang! 

Nå har du muligheten til å investere i egen lagermodul tilpasset deg og dine behov.
For bedrifter gir det å eie egne lagerlokaler langsiktig stabilitet og kontroll over logistikkapparatet. Ved å investere nå, kan dere dra nytte av eiendomsverdiøkningen på sikt, og unngå de stadig økende leiekostnadene. En egen lagerseksjon gir også friheten til å tilpasse og optimalisere lagerplassen etter deres spesifikke behov, noe som kan øke effektiviteten betydelig. Ved å fjerne leiekostnader og dra nytte av eiendomsverdiøkningen, kan investeringen tjenes inn på få år, samtidig som dere styrker deres økonomiske posisjon på lang sikt. For firmaer med lagringsbehov vil det være mulighet for fleksible størrelser, noe som er gunstig for selskaper i vekst.

For privatpersoner ser vi et stadig økende behov for lagring av båt, bobil eller campingvogn.

Modulene kan tilpasses etter ønsket bruk med bl.a. lagerhyller, hems/mesanin, toalett, dusj osv.
Størrelsen på seksjonene er fleksible innenfor aksesystemet, og moduler på hhv. 72, 144, 216 m2 osv. Se vedlagt prospekt for tegninger.


Priser
72 kvm (6x12m):      1 446 800
144 kvm (12x12m):  2 893 600

I kjøpesummen er merverdiavgift innbefattet.

OBS: Oppdaterte priser grunnet økte materialkostnader.

Mulig tilvalg

• Intern vannmåler og sanitærutstyr
• Kodelås i dør
• Fjernkontroll til port
• Ekstra innvendig belysning
• Epoxy på gulv
• Mesanin/hems
• Future home (smarthus-funksjoner. Styring av dør, lys, varme og kamera.)

Samarbeidspartnere

Lagermoduler har samarbeidspartnere som vil kunne hjelpe med hems/mesanin, fiber/internett, ytterligere belysning, oppvarming, styring av port fra app og bygging av våtrom med dusj eller toalett dersom ønskelig.

Lagermodulene passer til privatpersoner eller firmaer med behov for lagerplass. For privatpersoner ser vi et stadig økende behov for lagring av båt, bobil eller campingvogn.

For firmaer med lagringsbehov vil det være mulighet for fleksible størrelser, noe som er gunstig for selskaper i vekst.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Ordfører Utnes Vei, tvers over Moss Lufthavn Rygge. Enkel avkjøring fra E6 gir deg raskt tilgang til ditt lager.

Adkomst

Avkjøring fra E6 i Halmstadkrysset. Følg Ryggeveien(rv 118) mot avkjøring til Ordfører Utnes Vei.

Standard

Selvbærende takplater med innvendig høyde på ca 6m. Underliggende dragere ligger i aksene. Mulighet for hems/mesanin. Egen dør. Gulvoverflate er støvbundet betong. Det leveres utvendig belysning montert på fasade. Det monteres ekstra forsterket stål i kjøreportstolpene. Ytter- og innervegger i isolerte sandwichelementer. Brannklasse på vegger mellom seksjonene på 30min. (Ei30). Elektrisk leddheisport med b x h = 4m x 4,3m pr. seksjon. Porten leveres med vindu. Det leveres røropplegg til toalett og vann til hver seksjon. Det leveres underfordelingskap for strøm og trekkerør til fiber i hver seksjon. Videre leveres grunnbelysning og ett stikk ved port. Egne strømmålere for hver seksjon i teknisk rom. Det leveres adresserbart brann- varslingsanlegg forberedt for direkte varsling til vakt- selskap eller brannvesen. Bygget er isolert og vil være frostfritt uten oppvarming. Uten tilført varme kan det oppstå kondens på innsiden av port og dør ved visse temperaturforhold. EVA oppvarmingsløsning kan bestilles som tilvalg.

Innhold

Lagermodulene passer til privatpersoner eller firmaer med behov for lagerplass. For privatpersoner ser vi et stadig økende behov for lagring av båt, bobil eller campingvogn. For firmaer med lagringsbehov vil det være mulighet for fleksible størrelser, noe som er gunstig for selskaper i vekst.

Beliggenhet

kart
Logo

Lagermoduler

Hvorfor leie når du kan eie?

Annonseinformasjon

FINN-kode243958708
Sist endret07. jan. 2024 02:50
ReferanseXRYGGEX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.