Fleksible lagerseksjoner på Sviland, Sandnes. Uteareal og 144 kvm - siste!

Svilandveien, 4308 Sandnes

Type lokale
Lager/Logistikk,
Kombinasjonslokaler,
Verksted,
Garasje/Parkering
Areal
72 - 1008 m²
Byggeår
2021

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Nye lagerseksjoner på Sviland, Sandnes. BT1, BT2 og BT3 er utsolgt. BT4 - 1 stk igjen på 144 kvm. inkl. 1 stk. tilhørende uteareal (se prisliste). 

Lagerseksjoner AS er Norges største leverandør av lagerseksjoner. Vi har solgt ca. 500 lagerseksjoner til fornøyde kjøpere i Aksdal, Arendal, Lillesand, Grimstad, Skien, Bø, Sandefjord, Enebakk, Sarpsborg, Moss/Våler, Hamar, Gjøvik og Trondheim. Nå skal vi tilby vårt konsept også i Sandnes. Våre lagerseksjoner har høy kvalitet og skårer høyt på våre kundeundersøkeler. Se også referanser på vår hjemmeside.

Seksjonene er isolerte, og fleksible på størrelse og type bruk. Seksjonene er ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, hobbyverksted, lagerplass. Seksjonene har god plass til utstyr og verktøy. Lagerseksjonene leveres med opplegg for vann, avløp og fiber og har blant annet elektriske leddheiseporter med vinduer og fjernkontroll.

Hvorfor leie når du kan eie selv? Dette er en god investering, og du er ikke avhengig av andre. Her bestemmer du selv. Vi starter byggingen til sommeren 2021 og har første bygget klart til før jul 2021. Ta kontakt for å sikre deg din egen lager/garasjeseksjon.

Se www.lagerseksjoner.no eller dokumenter i lista til høyre for mer informasjon.

Adkomst

Ta av E39 på avkjørsel nr 27 og kjør fv516 nordover. Etter 2,8 km, ta til høyre i rundkjøring inn på fv316 Noredalsveien. Etter 2,6 km, ta til høyre inn på fv315 Svilandveien. Etter 1,0 km, ta til venstre.

Standard

Bygget deles inn i seksjoner med moduler på 72 kvm. Størrelsen på seksjonen er fleksibel innenfor aksesystemet ( 72, 144, 216 kvm osv.). Se vedlagte tegninger som viser eksempel på inndeling.

Bygget er isolert. Gulvoverflate er støvbundet betong. Betongbrystning ca 100 cm over gulv. Selvbærende takplater i stål. Ytter og -innervegger i isolerte sandwichelementer. Brannklasse på vegger mellom seksjonene på 30 minutter (EI30). En elektrisk leddheiseport (bxh = 4x4,3m) med vinduer og fjernkontroll per seksjon . Det leveres utvendig belysning montert på fasade.

Det leveres opplegg til toalett og vann til hver seksjon. Det leveres underfordelingsskap for strøm i hver seksjon med god kapasitet, grunnbelysning og tilkobling til port. Egne strømmålere i teknisk rom.

Se vedlagt prisliste. 

Ta kontakt for mer informasjon.

Svilandveien, 4308 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 214258336
Sist endret 8. jul. 2021 13:00
Referanse Sviland BT4

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.