Fleksible lagerseksjoner på Kjerlingland, Lillesand. UTSOLGT!

Skytterheia 17B, 4790 Lillesand

Type lokale
Lager/Logistikk,
Kombinasjonslokaler,
Verksted,
Garasje/Parkering
Areal
72 - 1296 m²
Byggeår
2020
Overtakelse
September 2020

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Byggetrinn 1 og 2 er nå helt utsolgt. Kjerlingland ligger tett på E18 og har ca 15 minutters kjøring til Kristiansand og Grimstad.

Lagerseksjoner AS leverer fleksible og isolerte lagerseksjoner. Seksjonene er ideelle for opplag av båt/campingvogn/bobil, hobbyverksted, lagerplass. Seksjonene har god plass til utstyr og verktøy. Lagerseksjonene har blant annet elektriske leddheiseporter med vinduer og fjernkontroll. Seksjonene leveres med opplegg for vann, avløp og fiber.

Hvorfor leie når du kan eie selv? Vi er nesten ferdige med oppføringen av det andre og siste bygget på Kjerlingland. Bygget ferdigstilles i månedskiftet august/september 2020. Ta kontakt for å sikre deg din egen lager/garasjeseksjon på Kjerlingland.

Se lagerseksjoner.no eller dokumenter her i annonsen for prospekt og ytterligere informasjon.

Lagerseksjoner AS har siden 2017 solgt ca. 500 eierseksjoner til fornøyde kjøpere.

Standard

Bygget deles inn i seksjoner med moduler på 72 kvm. Størrelsen på seksjonen er fleksibel innenfor aksesystemet ( 72, 145, 217 kvm osv.). Se vedlagte tegninger som viser eksempel på inndeling.

Bygget er isolert og vil være frostfritt uten oppvarming. Gulvoverflate er støvbundet betong. Betongbrystning ca 100 cm over gulv. Selvbærende takplater i stål. Ytter og -innervegger i isolerte sandwichelementer. Brannklasse på vegger mellom seksjonene på 30 min (EI30). En elektrisk leddheiseport (bxh = 4x4,3m) med vinduer og fjernkontroll per seksjon . Det leveres utvendig belysning montert på fasade.

Det leveres opplegg til toalett og vann til hver seksjon. Det leveres underfordelingsskap for strøm i hver seksjon, grunnbelysning og tilkobling til port. Egne strømmålere i teknisk rom.

Ta kontakt for mer informasjon

Skytterheia 17B, 4790 Lillesand

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 189153478
Sist endret 7. jul. 2021 13:11

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.