Oslo K - nye ledige kontorlokaler i moderne og fleksibelt kontorbygg i Kværnerbyen

Freserveien 1, 0195 Oslo

Type lokale
Kontor
Areal
1000 - 23000 m²
Overtakelse
Juni 2021

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Om Kværnerbyen

Hele den gamle Kværnertomten har blitt transformert til en ny bydel. I tillegg til kontorer og for­retninger vil bydelen til sammen huse 1800 nye leiligheter med 3500 beboere og omlag 3000 arbeidsplasser. De første inn­byggerne flyttet inn høsten 2007 og den tidligere industritomten yrer igjen av liv og røre. Ikke minst er dette tydelig i Kværnerbyens egen barnehage.

Kværnerbyen skal utvikles med restauranter, butikker, servicetil­bud, etc. som skaper et levende bymiljø for både ansatte og be­boere. Det er ikke uten grunn at torget som byen samles rundt har blitt kalt Smeltedigelen.

 

 

Bygget

Det nye kontoranlegget vil bære preg av fleksibilitet og mange valgmuligheter. Eiendommen vil bestå av tre sammenbygde bygninger. Disse vil inngå som en del av bymiljøet i Kværnerbyen, plassert rundt det sentrale bytorget, som kalles Smeltedigelen.


Kværnerbyens ansikt mot Oslo sentrum

Freserveien 1 vil fungere som en portal og ramme for torget og vil bli lett å få øye på. Det vil bli et stort og iøynefallende bygg, men også velplassert og designmessig flott. Moderne formspråk med en blanding av moderne materialer og store vinduer vil prege bygget. Det vil være rikelig med vindusfelt som gir gode lysforhold og flott utsikt over Oslo.

Lokalene

Under bygget er det ca. 300 parkeringsplasser. Det mest imponerende ved dette bygget vil nok være toppetasjene som er vendt mot sydvest med panoramautsikt mot byen, fjorden og Holmenkollen.
Bygget vil være godt eksponert i dalsiden med en spennende og ny­utviklet glassvegg, delvis buet og fasettert mot nord og vest.
Freserveien 1 vil bestå av av tre sammenkoblede bygninger. Bygget vil inneholde godt med møterom, prosjektrom og kantine. Her er det også mulighet for et større konferansesenter med plenumsaler på bakkeplan.

Adkomst

Effektivt og enkelt

Det tar bare 4 MIN å kjøre til Sentralstasjonen. For de som sykler vil det være sykkel­parkering. Det blir to bussruter som har holdeplass rett utenfor hoved­inngangen og fire andre bussruter 100 meter unna.

Adkomsten fra Kværnerbyen til både øst og vest i byen, samt til flyplassen er til­rettelagt både for bruk av bil og kollektivtrafikk.

Det er av- og påkjøringsrampe fra E6/ Ring 2 og adkomst fra for­skjellige deler av byen via sykkel­traséer og gangveier.

Om OBOS Eiendom

Vårt kundeløfte

Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.

Grønt ansvar

OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak .

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet.

Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet

Kværnerbyen er urbant og sentralt, med kort vei til både Oslo S og den nye operaen i Bjørvika. Turstier, parker og friområder er i umiddelbar nærhet. Jobber du i Kværnerbyen vil du med andre ord ha gangavstand til det meste!

Den nye bydelen ligger sentralt, men likevel tilbaketrukket i forhold til Oslo sentrum; på Kværners gamle tomt mellom Ekeberg og Vålerenga.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 236
Bruksnr: 223

Freserveien 1, 0195 Oslo

Hans Petter Hauge

Senior rådgiver

Telefon
22 86 55 06
Mobil
909 12 267

Sidsel Gade

Direktør utleie og transaksjoner

Telefon
901 83 285

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 96920238
Sist endret 8. des. 2020 13:53

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.