Bildegalleri

Flott uteareal/lager til leie i Risavika Havnering

Kart med kartnålRisavika Havnering 224, 4056 Tananger

Nøkkelinfo

Areal
378 - 4 245 m²
Byggeår
1983

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Lager/Logistikk
Garasje/Parkering
Andre

Fasiliteter

Garasje/P-plass

Om eiendommen

Utvendig lagerplass til leie.

Areal 1,  4245m2 -  Ledig
Areal 2,   675m2  -  Utleid
Areal 3,   378m2  -  Ledig
Areal 4,  1042m2 -  Ledig
Areal 5,  1271m2 -  Utleid

Rimelige innvendige lokaler

PS! Vi har på samme adresse rimelige innvendige lokaler å tilby.

Beliggenhet

Risavika Havnering 224 er en svært sentral beliggenhet i Risavika, med kort avstand til viktige destinasjoner som Stavanger Lufthavn, Dusavika og Forus. Det tar også bare rundt 5-7 minutter med bil til Stavanger Lufthavn, noe som gjør det til en praktisk plassering for reisende.

Infrastrukturen på Risavika Havnering 224 er godt tilpasset for å håndtere den økende godstrafikken i området. Det finnes dedikerte kjørefelt for tyngre kjøretøy mellom Stavanger Lufthavn og Risavika, som bidrar til smidig og effektiv transport.

Risavika har utviklet seg til et viktig klyngesenter for bedrifter innen olje- og energisektoren, samt logistikk- og havneaktiviteter. Beliggenheten gir dermed bedriftene som er tilknyttet olje/energisektoren og logistikk/havneaktiviteter en betydelig fordel. Med nærhet til viktige transportknutepunkter og andre aktører i bransjen, kan bedriftene dra nytte av en strategisk plassering og enkel tilgang til nødvendige ressurser og tjenester for videre vekst.

Utearealet på eiendommen passer seg også utmerket for andre næringsaktører, her er det kun fantasien som setter en stopper!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4097
Gårdsnr: 10
Bruksnr: 127

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode359424486
Sist endret01. juli 2024 06:57
ReferanseLagerareal R.H.224

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.