Bildegalleri

Lager/produksjon med tilhørende kontor sentralt i Horten

Kart med kartnålParkveien 46, 3186 Horten

Nøkkelinfo

Areal
750 - 4 730 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Produksjon/Industri
Lager/Logistikk

Om eiendommen

Kombinasjonsbygg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i Horten, med kort kjørevei til sentrum og fergeleie Horten – Moss. Det er ca. 12 min kjøring ut til E-18.  

Innhold

BTA ca. ca.    230 kvm garderober og verksted.

BTA ca. ca. 2.200 kvm produksjon/lager.

BTA ca. ca. 1.930 kvm produksjon/lager.

BTA ca. ca.    370 kvm Kontor.

Eiendommens 1. etasje består av entré, garderober, driftskontor, verksted, samt en stor produksjonshall og en stor lagerhall.

Produksjonshallen har en takhøyde på ca. 5,8 m og det er adkomst dit via lasterampe med en kjøreport som er ca. 3 m bred og 4,5 m høy.

Lagerhallen har en takhøyde på ca. 6,6 m og har adkomst både via laserampe og kjøreport. Kjøreporten er ca. 4,5 m bred og 3,5 m høy. Kjøreportene ved lasterampene er ca. 4,3 m brede og ca. 4,5 m høye.

Kontorene i 2. etasje består av resepsjon, flere store kontorer, møterom, en stor kantine med kjøkken, datarom, kopi rom, samt toaletter.

Oppvarming i produksjons-/lagerhall ved oljefyr og Danterm industrivifter. Kontordelen blir delvis oppvarmet gjennom sentralfyr og panelovner. Hele bygget er sprinklet.   

Det er god parkeringsdekning og god plass for adkomst og snuområdet.

Leietaker må selv besørge og bekoste strøm, oppvarming, snømåking, vask, internett, renovasjon, etc. Kommunale avgifter og evt. andre driftskostnader blir fakturert av utleier på bakgrunn av en arealbrøk. 

For ytterligere informasjon og visning, kontakt megler. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode356959199
Sist endret12. juni 2024 13:44
ReferanseOla Carlsen

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.