Bildegalleri

Fleksible kontorløsninger i et attraktivt kontorfellesskap

Kart med kartnålSankt Hallvards vei 3, 3414 Lierstranda

Nøkkelinfo

Areal
1 - 95 m²
Etasje
3.
Kontorplasser
150
P-plasser
200
Byggeår
2019
Energimerking
A - Mørkegrønn

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Kontorhuset tilbyr et bærekraftig valg for din bedrift, med et komplett tilbud som fungerer. Vi har utleie av fleksible arbeidsplasser for små og mellomstore bedrifter. Hos oss kan du velge mellom kontorplasser i åpent landskap, cellekontorer eller teamkontorer av forskjellige størrelser. Fleksibelt og alt inkludert.

Vårt konsept er "Plug & Work" - som betyr at du får adgangskort og passord ved ankomst, kobler deg opp og jobber. Vi tar ansvar for alt annet, inkludert riktig møblering av din arbeidsplass, gode sosiale soner for en kaffe med kolleger eller en interessant prat med de andre leietakerne på Kontorhuset. Vi tilbyr godt utstyrte og tilgjengelig møterom og stillerom, tilgang til ferskbrygget kaffe, enkle løsninger for sikker IP, kopi og print, samt renhold av dine arealer. Våre leieavtaler har kort oppsigelsesfrist og stor fleksibilitet.

Vi har stor tro på at vi gjennom Kontorhuset skaper en viktig arena for våre leietakere - gjennom felles treffpunkter og hyggelig prat ved kaffemaskinen gjør dere hverandre bedre og skaper et fellesskap som gir verdi utover det fysiske kontoret. Om du driver for deg selv eller jobber i en større bedrift, så gir et godt sosialt miljø på arbeidsplassen det lille ekstra i hverdagen.

Vi har per i dag Kontorhus i Drammen sentrum (Bragernes og Strømsø), på Kjellstad i Lier og Asker sentrum. Du og dine ansatte kan få tilgang til å benytte alle Kontorhuslokasjoner, jobb der det er mest hensiktsmessig for deg i dag.

Kontorhuset Kjellstad ligger i 3. etasje på Kjellstad Næringspark, der har vi mange ulike kontorløsninger. Plasser i åpent landskap, cellekontor, teamkontorer fra 3 til 20 personer, Kontorhuset Kjellstad må oppleves med en visning for å se mulighetene. Noen av fasilitetene som er inkludert er gode parkerings muligheter, bussholderplass rett utenfor, treningrom, bedriftrestaurant, takterrasse, sykkelgarasje, møterom, intranett og mange spennende bedrifter og personer. Dette er bare noe av det Kontorhuset og Kjellstad Næringspark har å by på.

Beliggenhet

Kontorhotel sentralt på Kjellstad i Lier langs E18 og som siste stoppested langs hovedinnfartsåren mot Drammen.

Standard

200 P-plasser - Breeam Very good, en international miljø sertifisering av bygg + en rekke andre fellesfasiliteter.

Innhold

Se bilder og egen omtale

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Kontorhuset Drift AS

Velkommen til Kontorhuset

Annonseinformasjon

FINN-kode356625182
Sist endret10. juni 2024 09:27

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.