Bildegalleri

Fantastiske kontorer i Grubbegata 14

Kart med kartnålGrubbegata 14, 0179 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
625 - 5 700 m²
Byggeår
1939
Renovert år
2025
Energimerking
A

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel

Fasiliteter

Kantine
Felles resepsjon
Heis

Kontorer i Grubbegata 14

Nå skal eiendommen fra 1939 rehabiliteres, hvor det ferdige resultatet blir et kontorbygg fra øverste hylle, med en beliggenhet mange vil misunne.

Fremtidens kontorer - i en klassisk innpakning

Det nye Regjeringskvartalet oser av kvalitet, så for å matche den mektige naboen, legges listen for rehabiliteringen av Grubbegata 14 høyt. Det 5700 kvadratmeter store bygget, skal nå gjennom en omfattende rehabilitering, hvor det ferdige resultatet blir et bygg med et klassisk ytre og moderne kvaliteter som man ellers bare finner i nybygg fra øverste hylle. Byggestart er første kvartal 2025, med innflytting i løpet av 4 kvartal 2026


Regjeringskvartalet, som i dag er preget av usammenhengende byutvikling, skal som en del av byggeprosjektet transformeres og blir et vakkert uterom for både kontorbrukerne i området, byens innbyggere og tilreisende. Det nye Regjeringskvartalet vil om noen år være en av hovedstadens mest pulserende områder.

Bærekraft og miljø

Grubbegata 14 er et svært ambisiøst rehabiliteringsprosjekt som utvikles etter strenge FutureBuilt-kriterier, hvor målet er en BREEAM-NOR Excellent-sertifisering.


FutureBuilt er et innovasjonsprogram og utstillingsvindu for de mest ambisiøse aktørene i byggenæringen. Visjonen til programmet, er å vise at det er mulig å utvikle den bærekraftige og attraktive nullutslippsbyen.

Selv om Grubbegata 14 eies av en liten gårdeier, legges altså listen for prosjektet høyt. Bærekraftige valg gjennomsyrer alle valg, noe som blant annet innebærer at byggets hovedkonstruksjoner av betong i søyler, dragere, dekker og yttervegger skal ombrukes. Det jobbes også aktivt for å redusere bruken av plast både i byggefasen og i det ferdige bygget.

Det legges stor vekt på å utvikle fleksible arealer som gjør lokalene enkle å tilpasse ulik bruk. Alle material- og fargevalg er varige, noe som skal redusere behovet for ombygging ved fremtidige skifte av leietagere.

Arealer

Grubbegata er på totalt 5700 kvadratmeter, over åtte etasjer pluss kjeller. Arealene på gateplan mot gamle Deichmanske bibliotek og den nye regjeringsparken er tilrettelagt for utadrettet virksomhet og en personalrestaurant, mens øvrige etasjer er tilrettelagt for kontorvirksomhet.

Det eneste som skiller Grubbegata 14 fra det nye Regjeringskvartalet, er en vakker, grønn lunge. Parken på hele tolv mål, etableres på et lokk som legges over Ring 1 og bidrar til å gi området et formidabelt løft. Den nye parken kommer på toppen og blir en nye oase i nærområdet.

Fasiliteter

  • Møteromssenter
  • Sykkelparkering
  • Garderober
  • Personalrestaurant

Adkomst

  • Buss: Hammersborggata,1 min gange
  • Trikk: Stortorvet,7 min gange
  • T-bane: Stortinget,6 min gange
  • Tog: Oslo S, 9 min gange

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode355830754
Sist endret11. juni 2024 06:36

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.