Bildegalleri

Brynsveien 14 - flott miljøbygg på Bryn/Helsfyr - areal ca 500 - 1471 kvm.

Kart med kartnålBrynsveien 14, 0667 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
500 - 1 471 m²
Etasje
4.
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Velkommen til Brynsveien 14!

Et moderne, funksjonelt og miljøvennlig nybygg med topp kvaliteter og en fleksibel planløsning som legger til rette for en effektiv arbeidshverdag. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til trafikknutepunktene Helsfyr og Brynseng, med samtlige T-banelinjer, tog, buss, flybuss og gode parkeringsmuligheter. 

Eiendommens inngangsparti (inngang fra Østensjøveien 16) er åpent og innbydende med en god takhøyde. Her finner du felles bemannet resepsjon samt en kaffebar med tilhørende sitteområder. Leietakere har også tilgang til felles møterom, som er praktisk plassert i nærheten av bedriftsrestauranten/kantine. Kontorbygget har topp moderne fellesfunksjoner som møteromsenter, resepsjonstjeneste og bedriftsrestaurant, og på taket finner du en stor takterrasse med god utsikt. Her er det mulig for ansatte å nyte kaffekoppen, ha uformelle møter eller spise lunsjen utendørs.

Byggets underetasjer består av parkeringplasser, dusj/garderober, tørkerom samt innendørs sykkelparkering med tilhørende sykkelverksted og vask. 

Ledige lokaler

De ledige lokalene ligger i byggets 4. etasje - vi kan se på leie av areal ca 500 eller 1471 m2. Lokalene ble nye for kun få år siden og her kan man flytte rett inn.

Lokalene er en fin blanding av åpent landskap og cellekontor, med gode støttefunksjoner som møterom og stillerom.  

Arealet utgjør 1 471 m2 og gir mulighet for rundt 100 arbeidsplasser i åpent landskap, avhengig av layout. Det er også mulig å dele arealet mellom to leietakere fra ca 500 kvm og oppover.

--  MULIGHET: vi kan tilby lokaler også i byggets 5. etasje på ca 1485 kvm BTA. Dermed kan man få til opptil ca 2 950 kvm samlet, med mulighet for interntrapp. 

Fasiliteter

I Brynsveien 14 er det tilgang på gode fellesfasiliteter som en moderne bedriftsresturant, innendørs sykkelparkering, dusj/garderober og møterom ved behov. Det er også felles resepsjonstjenester i bygget med tilhørende cafè på bakkeplan.

 • Bedriftsrestaurant
 • Bemannet resepsjon 
 • Felles takterrasse
 • God eksponering mot Østensjøveien
 • Felles møteromsfasiliteter 
 • Parkering
 • Sykkelparkering og moderne sykkelverksted- og vask
 • Kaffebar 

Beliggenhet

Brynsveien 14 ligger sentralt mellom Bryn og Helsfyr med en kort gangavstand til kollektivtransport. Med enkel tilgang til hovedveier og kollektivtransportnettverket, er Brynsveien 14 perfekt for virksomheter som ønsker en dynamisk hverdag. Eiendommen ligger tett på både Brynseng T-banestasjon og Helsfyr T-bane, kun fem min gange fra eiendommen. T-banen har over 12 avganger i timen, hvor 4 av 5 T-banelinjer stopper her, samt flere bussruter. Det er også enkel adkomst fra Ring 3/E6.

Adkomst

Enkel adkomst! Gangavstand fra Brynsveien 14 til kollektivtransport på Helsfyr og Brynseng:

 • Brynseng T-bane: 4 min
 • Helsfyr T-bane: 5 min
 • Bryn togstasjon: 8 min
 • Flybuss: 5 min
 • Buss 23 og 24: 2 min
 • Helsfyr bussterminal: 5 min

Standard

Brynsveien 14 har miljøsertifiseringen Breeam Very Good!

Ferd Eiendom ferdigstilte kontorbygget i Brynsveien 14 høsten 2019. Kontoreiendommen er energieffektivt med moderne teknologi innen oppvarming/kjøling og ventilasjon. Nybygget fra 2019 er et fullservicebygg med høye miljøkvaliteter og har miljøsertifiseringen Breeam Very Good. For deg som leietaker betyr bidrar dette til at du skal kunne ta gode bærekraftsvalg i arbeidshverdagen. Eiendommen legger til rette for et godt arbeidsmiljø og arbeidsklima for ansatte og kunder, i tillegg til besparelser i form av lavere strømforbruk. Dette er et bygg som gir økt trivsel på arbeidsplassen!

Innhold

4. etasje: 1 471 m2 - Mulighet for oppdeling av arealet!

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 137
Bruksnr: 68

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Cushman & Wakefield Realkapital

Annonseinformasjon

FINN-kode355779607
Sist endret25. juni 2024 18:05
ReferanseB14-M

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.