Bildegalleri

Unike kontorlokaler med sjøutsikt på Solli Plass - Midt i Oslo sentrum

Kart med kartnålHenrik Ibsens gate 100, 0255 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
390 m²
Etasje
6.
Byggeår
1965
Renovert år
2008

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine

Beliggenhet

Henrik Ibsens gate 100, også kjent som Indekshuset, er et kjent landemerke midt på Solli plass i Oslo Sentrum. Bygget ligger med umiddelbar nærhet til buss og trikk, samt kort avstand til alle offentlige kommunikasjonsmidler ved Nationaltheatret, inkludert buss, trikk, t-bane, tog og flytog.

Plasseringen gir enkel tilgang til et bredt utvalg av restauranter, kaféer, uteliv og apotek. Det er også kort avstand til handels- og servicebutikker på Aker Brygge, Karl Johan og Frogner. Det nyåpnede Art Deco-hotellet Sommerro ligger rett over gaten.

Innhold

Lokalene befinner seg i byggets 6. etasje, med vindusrekker på tre av byggets sider som gir godt med lysinnslipp og utsikt over både Oslofjorden og Solli Plass. Kontorlokalene er innredet med to soner for åpent landskap, seks møterom/lukkede kontorer og kjøkken. Det er to inngangsdører og vareheis med direkte adkomst til lokalet. Nåværende leietaker leier også lagerplass i byggets kjeller. 

Som leietaker i Indekshuset har du tilgang til:

  • Personalrestaurant med varmretter og buffé hver dag. Deler av denne er tilrettelagt for å kunne holde større møter eller presentasjoner utenom lunsjtiden.
  • Kaffebar
  • Innendørs sykkelparkering
  • Bildeling
  • Garderober med håndkleservice
 
Dette er en unik mulighet for å leie kontorlokaler med gjennomgående høy standard i en av Oslos mest attraktive beliggenheter. Kontakt oss for mer informasjon eller visning!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode355763500
Sist endret04. juni 2024 13:34

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.