Bildegalleri

Sjøgata 41 - 43, 5. etg.

Kart med kartnålSjøgata 41 - 43, 8006 Bodø

Nøkkelinfo

Areal
506 m²
Bruttoareal
506 m²
Tomt
Eiet
Byggeår
2009

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Kantine
Kjøreport

Adresse

Sjøgata 41-43, 8006 Bodø

Matrikkel

Gnr. 138 bnr. 2211 i Bodø kommune

Fasiliteter

For Polaris Eiendom har vi stilige og representative kontorlokaler i toppetasjen av Sjøgata 41-43 for leie. Arealene er skilt i to fløyer; øst- og vestfløyen men kan fint slås sammen slik at de passer for én leietaker. Flott utsikt over byen og havna. Uteterrasse mot sør i 5. etg. Kantine. Bygget er under BREEAM In-Use sertifisering og sikter på å oppnå nest beste karakter som er VERY GOOD.

Beliggenhet

Eiendommen Sjøgata 41-43 ligger svært sentralt til ved Jernbanestasjonen i Bodø. Det er kort gange til sentrumskjernen, hurtigruta og bussforbindelser. Nærområdet består for det meste av spredt boligbebyggelse, og næringsvirksomhet. Adkomst til eiendommen direkte fra kommunalt asfaltert vei (Sjøgata). Sjøgata er en viktig gjennomfartsåre i Bodø Sentrum.

Nærområdet

Dette området av Bodø sentrum har vært gjennom en betydelig utvikling og forskjønning de senere år. Fra å være en utkant av sentrum er det nå her bygget to nye hoteller - Quality Hotell Ramsalt og Smart Hotell Bodø. Her finner man også de nyeste tilbudene av restauranter og kafeer, med landsdekkende kvalitetskonsepter som Olivia, Delikatessen, Bølgen & Moi m.fl. Sjøgata er også påbegynt oppgradering for å bli miljøgate. Store statlige og offentlige aktører leier lokaler her, og i vårt bygg leier NAV størstedelen av lokalene. Luftfartstilsynet og Romtilsynet holder til i nabobygget.

Eiendommens historie

Bygget til NAV i 2009.

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: Ca. 506 kvm. BTA.

Kjeller: parkering, søppelrom og sykkelparkering.

5.Etasje: ca. 18 kontorplasser, mulighet for landskap/team i større rom, flere møterom, ventesone, kopirom og lager. Toaletter og dusj.

Standard

Meget god standard. Fleksibelt og funksjonelt bygg. Innvendig er det belegg på gulv, fleksible kontorskillevegger med glass opp til himling og systemhimlinger.

Oppvarming

Leietaker dekker energi til egne eksklusive arealer, etter egen måler eller andel av. Rengjøring av egne eksklusive arealer (herunder innvendig vask av vinduer) og vaktmestertjenester for egen bruk.

Parkering / Garasje

Etter nærmere avtale.

Ledig

Kan overtas på kort varsel.

Leieperiode

Utleier er åpen for forslag. Lengere leieperiode prioriteres.

Husleie

På forespørsel

Tillegg til husleie

Andel av fellesutgifter.

Depositum/Garanti

Ja.

Rettigheter/plikter (vedlikeholdsplikter)/heftelser

Leieobjektet består av arealer til leietakers eksklusive bruk, og en forholdsmessig andel av fellesarealer, tekniske rom og utomhusarealer.

Diverse

1. Tilgang til felles kantine, må avklares etter nærmere avtale.
2. Lokalene kan etter avtale, tilpasses/deles opp til ny leietaker.

Bredbånd

Ja.

Utleid 'som den er'

Eiendommen er "leid som den er" etter Husleielovens § 2-5.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1804
Gårdsnr: 138
Bruksnr: 2211

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode355176095
Sist endret03. juni 2024 00:20
Referanse1230030

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.