Bildegalleri

Oppdag hvordan du jobber på din måte i Regus Nydalen Conference Centre

Kart med kartnål28 Nydalsveien, 0484 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
5 - 423 m²
Etasje
1.
Renovert år
2015
Overtakelse
umiddelbart

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kjøreport

Om eiendommen

Skap forretningsforbindelser i en yrende og lett tilgjengelig næringspark, litt nord for Oslo. Våre kontorlokaler ved Nydalsveien 28 5F ligger i løvrike omgivelser ved elven, og kan by på parkering på stedet og en T-banestasjon bare tre minutters gange unna.

Imponer kunder ved å ønske dem velkommen i det store atriet før dere tar en forretningssamtale i lyse, moderne omgivelser. Ta en pause og noe å drikke fra kaffebaren på stedet. Etter en produktiv dag kan dere spise middag på en restaurant i nærheten, og du kan ta med gjestene på en forestilling på teateret.

Hos Regus Nydalen Conference Centre, kan vi tilby:

  • Kontorplass: Private, fullt møblerte og utstyrte kontorer for én person eller en hel bedrift, perfekt skreddersydd for dine behov. Alternativene strekker seg fra betjente og spesialtilpassede kontorplasser, til kontorplass ved katastrofegjenoppretting og dagkontorer – med tilgang hvis og når du trenger det.
  • Coworking: Coworking-områdene våre er utformet med tanke på samarbeid, og alle detaljene er tatt hånd om. Reserver et eget skrivebord eller stikk innom og velg deg et, og åpne virksomheten din for nye muligheter.
  • Møterom: Våre møterom er de perfekte omgivelser neste gang du skal ha en salgspresentasjon, et intervju eller en workshop. De er utstyrt med den nyeste teknologien, et vennlig supportteam som sikrer at alt går som det skal, og catering dersom du har behov for det.
  • Virtuelt kontor: Du finner våre virtuelle kontorer i enhver storby og by over hele verden, slik at du kan representere virksomheten din på en profesjonell måte. Velg den nye virtuelle adressen din nå, og opprett din egen plan med tilgjengelige tjenester for videresending av post og telefonsvartjeneste.
  • Medlemskap: Med flere alternativer, inkludert tilgang til kontor, coworking og lounge, kan vi tilby fleksibilitet og frihet som passer for enhver arbeidsstil. Du går bare inn i hvilken som helst av lokasjonene i vårt omfattende globale nettverk og kommer i gang med arbeidet – så ofte du vil.
  • Møterom - Fra Kr 750 / t

Alle bilder som vises i denne oppføringen, er fra våre lokasjoner, men samsvarer kanskje ikke med dette spesifikke senteret.

Alle priser er grunnpriser, og kan endres basert på valg og inkluderte tjenester.

Send en forespørsel nå

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Regus Business Centre Norge AS

3 000 steder – 900 byer – 120 land

Annonseinformasjon

FINN-kode355166938
Sist endret31. mai 2024 06:28
ReferanseNO4057

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.