Bildegalleri

Lager - Salgslokaler - Showroom - 946 kvm, inkl. ca. 100 kvm kontorer - V/E6 - VESTBY Parkering

Kart med kartnålVerpetveien 56, 1543 Vestby

Nøkkelinfo

Areal
946 m²
P-plasser
10
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Produksjon/Industri
Lager/Logistikk
Kombinasjonslokaler

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kjøreport

Om eiendommen

Lager, showroom, lettproduksjon og en liten kontorenhet - alt på ett plan på 946 kvm BTO. Arealene er delvis utstyrt med nye kjøle- og fryserom, og egner seg derfor godt til f.eks. matlagring.

Verpetveien 56 er en eiendom som hovedsaklig består av lager-, showroom- og proffutsalg-lokaler, med nødvendig tilhørende kontorer. Eiendommen er en kombinasjonseiendom fra 1983, med påbygg og ombygging fra 2011. 

Eiendommen har gjennom årene vært modernisert og delvis påbygget, og fremstår i dag som en veldrevet og moderne eiendom, med lyse og trivelige lokaler med god takhøyde, 3,5m fri takhøyde til dragere. Pga. skrånende tak er det fra ca. 4m til 6m høyde til tak mellom dragere.

Eiendommen er på totalt 2 360kvm, og de ledige arealene utgjør 946 kvm leieareal. 

God parkeringsdekning på egen tomt, blant annet like utenfor lokalene.

Kjøle- og frysemuligheter i lokalene

Deler av lokalene er utstyrt med nye kjøle- fryserom, og egner seg derfor godt til matleverandører, o.l. Dette kan fjernes hvis ny leietaker ikke har slikt behov.

Beliggenhet

Verpetveien 56 ligger langs E6 med avkjøring fra Verpetveien, som er hovedveien gjennom storhandelsområdet på Vestby

Eiendommen ligger i et meget godt og veletablert handels- og næringsområde, som blant annet består av Bauhaus, Maxbo, Optimera, Right Price Tiles, Megaflis, Norwegian Outlet, Europris, Byggmax og Vestbysenteret (storsenter).

Bussholdeplass med rute til Vestby togstasjon ligger noen få minutters gange unna, i krysset Verpetveien/Vestbyveien.

Adkomst

Verpetveien 56 ligger med god adkomst fra E6, og like ved Bauhaus. Fra avkjøringen når en både Vestby sentrum, Norwegian Outlet, Bauhaus, Right Price Tiles, Byggmax, Statoil, Mc Donalds mm. Avkjøringen syd for Verpet leder også inn til Vestby sentrum, men benyttes også i forbindelse med trafikken til og fra logistikkparken i Vestby.

Verpetveien har enkel adkomst, enten fra sør med avkjøring fra Vestbyveien ved Bauhaus, eller nord med avkjøring ved Plantasjen.

Standard

Eiendommen har en gjennomgående god standard, og har vært gjenstand for flere moderniseringer underveis.

Lokalene har en lys, trivelig og kundevennlig innredning med nye LED-armaturer over hele arealet som gir meget gode lysforhold.

Lokalene har de siste to årene vært benyttet som matdistrubusjonslokaler og er derfor utstyrt med relativt nye kjøle- og fryserom. Disse kan fjernes hvis ny leietaker ikke har behov.

Lokalene er utstyrt med varmepumpe på tak, med kjøling.

Innhold

Lokalene består i det alt vesentlige av åpne og lyse lager-/showroom- eller proffutsalgarealer, eventuelt i kombinasjon med - eller i sin helhet som lagervirksomhet.

Det er få søyler i lokalet. De lyse og pene kontorene består av et åpent landskapsareal og har spiseplass med kjøkken. Kontorene er bygget inn som en egen enhet i hovedarealet.  

Lokalene har de siste to årene vært benyttet som matdistrubusjonslokaler og er derfor utstyrt med relativt nye kjøle- og fryserom. Disse kan fjernes hvis ny leietaker ikke har behov.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode354951606
Sist endret29. mai 2024 15:43
ReferanseAE/V56

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.