Bildegalleri

Eksklusive forretnings-/kontorlokaler sentralt i Hamar

Kart med kartnålØstregate 61, 2317 Hamar

Nøkkelinfo

Areal
50 - 210 m²
Etasje
1.
Overtakelse
01.01.2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Butikk/Handel
Kombinasjonslokaler

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Om eiendommen

Vi tilbyr leie av første etasje i den ærverdige "Haandverkeren" i Hamar sentrum. Et bygg med flott beliggenhet og historisk sus. Lokalene tilpasser vi til leietagers behov. Vi kan tilby parkering i bakgården. Det er også ledig areal i kjeller for arkiv eller lagring.

Beliggenhet

Bygget er sentralt plassert i Hamar sentrum med kort avstand til Hamars forretningskjerne. Det er 150 meter til Hamar Skysstasjon og 250 meter til Hamar Stasjon.

Adkomst

Det er enkel adkomst, og bygget har en egen bakgård med parkering. Totalt finnes 15 biloppstillingsplasser hvorav 8 av disse er utleid til leietager i 2. og 3. etasje.

Standard

Bygget er koblet til byens fjernvarmeanlegg. I tillegg har bygget en balansert ventilasjon med kjøling. Ved andre særskilte behov, kan dette tilpasses.

Innhold

Første etasje har hovedinngang fra hjørnet Østregate-Wedels gate. I tillegg er det en inngang fra bakgården. Se plantegninger i PDF-filer til høyre i annonse for detaljer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3403
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 5823

Visning

Ta kontakt for visning

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode354756951
Sist endret28. mai 2024 05:39
ReferanseStig Tore Grønlien

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.