Bildegalleri

Ski/Nygårdskrysset - Attraktive lagerlokaler med egen kontordel.

Kart med kartnålHaugenveien 29, 1423 Ski

Nøkkelinfo

Areal
296 m²
Bruttoareal
296 m²
Tomteareal
6 753 m² (eiet)
Byggeår
2013

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kombinasjonslokaler

| Bebyggelse

Næringsbygg oppført i 2013 med varmekabler. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og kjøling om sommeren. Vinduer med 3-lags glass og solavskjerming. Lagerlokaler med gulv i stålpusset betong/epoxy, vegger med malte flater og sprøytemalt betong i tak. Kjøreport fra adkomst mot øst. Egen kontordel med 5 cellekontorer og mini kjøkken. Innvendige dele-vegger, linoleum på gulv og systemhimling T-profil standard i tak. Flislagte toaletter.

| Innhold

Lokaler 4 (1. etasje - ca 300 kvm): Lokaler for lager og kontor.

Meget fleksible lokaler som vil appellere til en rekke virksomheter. Lokaler holder gjennomgående god standard. Dersom dagens inndelinger ikke passer dine behov er gårdeier åpen for å utføre tilpasninger mot tillegg i leien. Leieavtale forutsetter at leietaker er frivillig registrert i mva-registeret. I tillegg til leien betaler leietaker en forholdsmessig andel av eiendommens fellesutgifter.
Ta kontakt med megler for tilbud.

| Beliggenhet

Attraktive kontor- og lagerlokaler med god profilering mot "inngangsporten" til Ski ved Solberg Næringspark. Nyere næringsbygg med gjennomgående god standard og enkel adkomst fra både E6 og E18. Oppgradering med dobbeltspor for jernbane og store planer for sentrumsutvikling er ventet å gi Ski stor vekst de kommende år. Sentralt plassert i et område med veletablerte aktører som Motek, Malproff, Tools, Würth, Mekonomen, Låssenteret, Bravida, Skiltforum, Assemblin m. fl.

| Adkomst

Det er enkel adkomst både med bil og kollektivtransport. Avkjøring fra E6 til E18 nord for Nordbytunnelen. Følg E18 til avkjøringen mot Ski (Søndre Tverrvei 154). Kjør rett frem i første rundkjøring og ta til høyre ved neste rundkjøring til Nordbyveien. Haugenveien ligger som første avkjørsel på høyre hånd. Næringsparken ligger rundt 2,5 km fra Ski stasjon med god kollektivdekning via bussrute mellom Vinterbro og Ski - reisetid rundt 10 minutter (rute 520). Eiendommen vil ikke bli berørt av sentrumsutvikling i Ski når det gjelder trafikale forhold.

| Parkering

Det er god parkeringsdekning på eiendommen. Antall p-plasser for leieforholdet avklares ved inngåelse av leieforhold.

| Oppvarming

Oppvarming med bergvarme.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3218
Gårdsnr: 102
Bruksnr: 398

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Metra Næringsmeg­ling AS

Roy Hugo Øren

Næringsmegler

Send melding

Torkil Krange

Næringsmegler

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode354664833
Sist endret27. mai 2024 13:11
ReferanseMTRA3.2422

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.