Bildegalleri

Factory Tøyen - Serveringskonsepter på bakkeplan

Kart med kartnålKjølberggata 21, 0653 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
112 - 561 m²
Byggeår
1911
Renovert år
2023

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Butikk/Handel
Serveringslokale/Kantine
Andre

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Om eiendommen

Velkommen til Factory Tøyen - Oslos nye kreative senter. På Tøyen har nå en 6250 kvadratmeter stor fabrikkbygning blitt forvandlet.

Fabrikkmaskinene har blitt byttet ut med innovatører, pauserommene er fylt med tegnebord, fabrikkhallen er omgjort til et unikt eventlokale som har vært vertskap for alt fra lokale hip-hop-artister til kunstutstillinger og bedriftsarrangementer.

De øvre etasjene er nå hjemmet til vårt pulserende coworking space på ca. 2 000kvm, som allerede har tiltrukket seg en mangfoldig og engasjert medlemsbase. Videre er de øvrige kontorlokalene leid ut til et knippe av landets fremste kreative virksomheter.

Nå er det bakkeplans tur. Håndbakt, en allerede veletablert favoritt blant lokalbefolkningen, har satt sitt preg på området med deilige økologiske bakverk og en innbydende atmosfære. I beste brunsjtid, kan det ofte observeres kø utenfor lokalene dannet av tålmodige gjester som gleder seg til ferske bakverk og noe godt i glasset.

Vi inviterer nå spennende restauranter, barer, butikker, samt andre utadrettede og kreative virksomheter, til å bli en del av Factory Tøyen. Sammen vil vi skape en uovertruffen destinasjon i området, der kreativitet, gastronomi og kulturelle opplevelser smelter sammen. Ta del i denne unike muligheten, og bli en del av vårt pulserende fellesskap på Factory Tøyen.

Beliggenhet

Tøyen er et av de mest sentrale områdene i Oslo, med et variert tilbud av restauranter, boliger, og næring, som til sammen utgjør en komplett bydel. Tøyen blir blant flere omtalt som “nye Løkka”, da demografien i området i økende grad er bestående av unge betalingssterke voksne, som er ivrige etter å benytte seg av det nabolaget har å by på. 
Innen kort gangavstand ligger Botanisk Hage, Kampen, Ensjø og Grønland som til sammen utgjør en komplett bydel. I 2021 kom nyheten om at NRK flytter fra Marienlyst til Ensjø, og andre følger etter. Et spennende område i rask utvikling med stort potensiale for rette leietaker.

Adkomst

Alle T-banelinjer stopper på Tøyen stasjon, og flere busslinjer har rute her. Samtidig er det enkelt å komme seg med bil til området. 
20-bussen stopper rett utenfor eiendommen. Denne ruten tar deg gjennom hele byen, fra Skøyen til Galgeberg. 

Innhold

Se vedlagt plantegning med beskrivelse (Bilde nr. 5)
Servering A, D og E er i dag rålokaler. Eksempel på dette er vist på bilde 3 og 4. 

Servering A: 200 kvm BTA
Servering D: 193 kvm BTA 
Servering E: 273 kvm BTA 
Servering F: 238 kvm BTA

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 231
Bruksnr: 42

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode354640541
Sist endret27. mai 2024 10:35
ReferanseKjølberggaten 21 AS

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.