Bildegalleri

Kontorlokaler på 497 kvm i signalbygg. BREEAM NOR-sertifisert.

Kart med kartnålIndustrigata 1, 2619 Lillehammer

Nøkkelinfo

Areal
497 m²
Bruttoareal
497 m²
Tomt
Eiet
Byggeår
2017
Energimerking
A - Mørkegrønn

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Arealspesifikasjon

1. etg: 497 kvm C-bygget

Kort om eiendommen

Byggene som ligger ved Rosenlund Bydelssenter i Lillehammer sentrum nord ble ferdig oppført i 2017 for Fylkesmannen og Statens Vegvesen, og er blitt Lillehammers nye "kontorsignalbygg". Lokalene er topp moderne med energieffektive løsninger og har energiklasse A. Det er flere leietakere i byggene, hvorav Statens Vegvesen er den største.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i nordre del av bykjernen. Lett tilgjengelig og med kort avstand til sentrum og jernbanestasjonen.

Standard

Lokalene har ny og topp moderne standard og består av en blanding av åpent kontorlandskap og cellekontorer. Arealene er oppbygd med modulbaserte lettvegger med belegg på gulv. Totalt areal ca 497 kvm BTA.

Bygg B har en stor felles møteromsavdeling i første etasje og kantine. Forseggjort uteområde med brostein. Parkering for bil og sykkel i plan 1 mot Industrigata. Adkomst via plan 1 fra Rosenlund Bydelssenter (Gudbrandsdalsvegen).

Oppvarming fra radiator via luft-til-vann varmepumpe, i tillegg til fjernvarme. Oppvarming og kjøling via ventilasjonsanlegget.

Parkering

Parkering i parkeringskjeller. Parkeringsplass må leies i tillegg etter egen avtale.

Energimerking

Energimerking A, med breeam sertifisering "very good".

Diverse

Ledige arealer:
Eiendommen består av 2 bygg som er bundet sammen. Bygg B er det største og har hovedinngang fra Industrigata-siden. Bygg C ligger lengst mot nord og har inngang fra oversiden, mot Rosenlundsenteret.

Det ledige arealet ligger i C-Bygget. Her er nå hele 2. etasje ledig. Denne etasjen utgjør ca 497 kvm BTA og har inngang direkte fra bakkeplan på oversiden av bygget (mot øst). Etasjen inneholder resepsjon- og venteområde, kjøkkenkrok og sosial sone, møterom og cellekontorer i forskjellige størrelser.

Lokalene leies ut as-is, men justeringer og oppdelinger kan utføres etter nærmere avtale.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3405
Gårdsnr: 53
Bruksnr: 233

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Innlandet Næringsmegling AS

Annonseinformasjon

FINN-kode354619995
Sist endret27. mai 2024 08:06
ReferanseINM7.2017

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.