Bildegalleri

Effektive lokaler sentralt i Nydalen

Kart med kartnålGjerdrums vei 4, 0484 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
326 - 2 776 m²
Renovert år
2011
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Gjerdrums vei 4 er et moderne, effektivt bygg med gode takhøyder, flott utsikt og store etasjeplan. Bygget er meget sentralt plassert i Nydalen, med ca 5 min. gange til Nydalen T-banestasjon, og alle servicetilbud og butikker i sentrum av Nydalen. Vi har følgende ledige lokaler i eiendommen:

1. etg
326 kvm BTA

2. etg
1228 kvm BTA

3. etg
1548 kvm BTA

Lokalene i 2. etg og 3. etg kan leies som separate enheter, eller samlet til en større kunde, der totalt leieareal vi kan tilby er på 2.776 kvm BTA. I en samlet løsning til 1 kunde på begge etasjene er det plass til ca. 150 ansatte. Etasjene kan bindes sammen ved å etablere en interntrapp. 
I forslaget er hovedinngang med sosial sone og møterom plassert i 3. etg.

Uttegninger for 2. og 3. etg som selvstendige leieforhold kommer veldig snart.

I 1. etg er det et areal på 326 kvm BTA som kan tilpasses en ny bruker, med inngangsparti fra den flotte sosiale sonen i 1. etg.

Kontorene har store glassflater med mye dagslys og flott utsyn utover Nydalen og Akerselva. Bygget har et hyggelig inngangsparti med en innbydende kantine. Det er god parkeringsdekning i byggets garasjeanlegg, og felles garderober. Nydalen T-banestasjon ligger ca 300 meter unna.

Lokalene vil skreddersys for ny kunde, så det er bare å ta kontakt med oss for å se hva som er mulig.NYDALEN

Hold deg oppdatert på www.nydalen.no

Nydalen er blitt et av Oslos mest fremtidsrettete bydelssentrum som stadig flere bedrifter etablerer seg i. Kombinasjonen av nærhet til rekreasjon og urbane kvaliteter er noe av det som gjør området unikt for alle de 30.000 menneskene som jobber, bor og studerer her. I Nydalen er det kort vei til alt. Du har flotte turstier rett utenfor døren, bademuligheter i Akerselva, de servicetilbudene du trenger, og kun 11 minutter til sentrum med en t-bane som går hele tiden.


Servicetilbud
Gullhaug Torg med Torgbygget, Radisson Blu hotell og Handelshøyskolen BI danner sentrum i Nydalen. Her finner du alt du måtte trenge av servicetilbud som cafèer, restauranter, treningssentre, matforretning, apotek, medisinsk senter, kiosk, frisør, konferansefasiliteter osv. Nydalens servicetilbud utvides stadig. Oslos største kjøpesenter ligger i 5 minutters gangavstand fra Nydalen.

Kommunikasjon
Nydalen er et spennende alternativ for både små og store bedrifter som ønsker egne, skreddersydde lokaler i nærhet til både Oslo sentrum og sentrale kommunikasjonsårer. Tilgjengeligheten med T-banestasjon, taxiholdeplass, buss- og togforbindelse, samt Ring 3 rett ved, gjør Nydalen meget attraktiv!

T-bane
- 16 avganger hver time fra Nydalen T-banestasjon
- 9 min til Majorstuen
- 11 min til Nationaltheatret med overgang til Flytoget
- 12 min til Jernbanetorget

Buss
Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger. Flybussen stopper i Nydalen og går direkte til Oslo lufthavn Gardermoen.

Tog
Nydalen stasjon på Gjøvikbanen har hyppige togavganger i begge retninger. Toget stopper på samme stasjoner som flytoget: Oslo S, Nationaltheatret og Skøyen.

Bil
Nydalen ligger like innenfor Ring 3 med forbindelse til E6 og E18. Totalt finnes det ca 5000 parkeringsplasser inne og ute i Nydalen. 

 

Visning

Etter avtale

Beliggenhet

kart
Logo

Avantor AS

– Eiendom for hodet og hjertet

Annonseinformasjon

FINN-kode354612962
Sist endret27. mai 2024 07:03

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.