Bildegalleri

Nyrenoverte lokaler for kontor/showrom på Skøyen

Kart med kartnålKarenslyst Alle 8A, 0278 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
390 - 870 m²
Etasje
3.
Renovert år
2023
Overtakelse
etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Andre

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Spennende og lyse lokaler med varierte rom og innslag av tegl. Gode parkeringsmuligheter utenfor bygget, samt noe parkering i byggets garasjekjeller. Det er tilgang til nyrenovert kantine med felles møterom. For øvrig er det sykkelparkering samt dusj/ garderobefasiliteter. Bygget er kontinuerlig vedlikeholdt, og holder en god teknisk standard.

Her kan en skape en tilpasset og attraktiv arbeidsplass som legger til rette for en produktiv hverdag!

Beliggenhet

Sentralt beliggende bygg i Karenslyst Allè. Kort vei til offentlig kommunikasjon på knutepunktet Skøyen, og et fullverdig bygulv med en rekke butikker, serveringssteder og servicebedrifter. Karenslyst Allè består av boliger, kontor og handel, og er således et pulserende område både dag og kveld.

Adkomst

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, trikk 13 på Thune, bussnummer 30 fra Karenslyst Allè, samt tog/flytog og en rekke busslinjer fra Skøyen stasjon. Med bil er det direkte adkomst fra E18 og god parkeringsdekning i området og tilknyttet eiendommen.

Innhold

Lokalene ligger i byggets 3. etasje og er i utforming effektive med mulighet for god plassutnyttelse, det er ulike soner med ulike kvaliteter og innslag av tegl som er hentet frem fra originale vegger ifm renoveringsarbeidene. Arealene pusses opp og tilpasses ny leietaker innen innflytting der vedlagte plantegning kun er en mulighetsskisse. Effektiv planløsning med mye dagslys samt god gjennomgående takhøyde i hele lokalet. Hele lokalet vil bli totalrenovert før overtakelse.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode354245917
Sist endret24. mai 2024 11:39

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.