Bildegalleri

Harbitz Torg - Kontor/Showroom i historisk bygg - "Laboratoriet"

Kart med kartnålHarbitzalléen 5, 0275 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
300 m²
Etasje
3.
Overtakelse
Høst 2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

300 kvm kontor/showroom med særpreg og god takhøyde. Lokalene har tidligere vært benyttet som eventlokaler. Lokalene ligger i Labratoriet og er en del av Harbitz Torg. Leietakerne vil kunne benytte seg av fellesfunksjonene i nybygget som bl.a.:
- Bedriftsrestaurant
- Kaffebar
- Sykkelparkering
- Dusj- og garderober

1920 ble Apothekernes Laboratorium etablert på Skøyen. Hundre år etter at fabrikken ble bygget, gjenoppstår det verneverdige laboratoriebygget som kulturhus, møteplass og kontor.

Leietakere i bygget
Elvia, Hafslund Eco, Rambøll, Bonava, Marsh Mercer, Zolva, TRIBE, Nielsen Media Resource.

Tilgang til fellesfasiliteter i Harbitz Torg

Med byggets egen service-app har du nøkkelen til en enkel hverdag i lomma til enhver tid. På appen kan du registrere din lunsjbestilling eller bevertning til møter. Her kan du også booke møterom og kontakte site management. Tørkerom, låsbare skap og håndkleservice finner du i en lekker garderobe, og etter en dusj kan du ta med deg en rykende fersk kaffe til din kontorplass eller opp til byggets felles takterrasse. Lunsj til deg og dine gjester nytes i byggets personalrestaurant som alltid har spennende og sunne alternativer på menyen. Her finner du ekte råvarer, tilberedt av ekte kokker. Det betyr ekte matglede og et høydepunkt i løpet av dagen. Kommer du med bil finner du en rekke parkeringsplasser for el-bil i underetasjen, og bildelingsløsning fra HYRE i nærliggende parkeringshus. Vi har også 400 parkeringsplasser for sykkel og sykkelvask med inngang fra egen rampe.

Serviceapp
Sykkelparkering
Sykkelservice
Garderober
Kaffebar

Beliggenhet

Skøyen er et knutepunkt for alle typer persontransport, uansett om du benytter deg av kollektivtilbudet, regiontog, ekspressbusser, sykkel eller bil.  Skøyen togstasjon er stoppested for regiontog, lokaltog og Flytoget – og på Skøyen finner du også holdeplass for ekspressbuss fra Grenland via Drammen og Asker. Samlet sett gjør dette eiendommen lett tilgjengelig også for besøkende utenbys. Det er også gode parkerings- og lademuligheter for bil i selve bygget eller i umiddelbar nærhet. Skøyen t-banestasjon skal stå ferdig i 2027 – 30 sekunders gange fra Harbitz Torg. Banen er ventet å ha ca. 9 000 antall påstigninger hver dag. Stasjonen skal ligge der Flisekompaniet ligger i dag. 


  • Beliggenhet: Oslo, Randsone vest, Skøyen
  • Skøyen stasjon: 4 min gange
  • Flytoget: 4 min gange
  • Hoff trikkestasjon: 4 min gange
  • Skøyen: 6 min gange
  • Nasjonaltheateret: 9 min med tog
  • Oslo S: 13 min med tog
  • Gardemoen: 36 min med Flytoget
  • Asker: 16 min med tog

Innhold

Bygningen eies av Møller Eiendom. Effektiv drift og vedlikehold, fremtidsrettet design og omtanke for miljøet, står sentralt for både denne og selskapets øvrige eiendommer. Konsernet eies av familieselskapet Aars AS, og Møller Eiendom ble skilt ut som egen virksomhet fra Møller Mobility Group i 2014.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 31
Bruksnr: 502

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode354133369
Sist endret18. juni 2024 13:31

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.