Bildegalleri

Sjelden mulighet i Stavanger sentrum | Utsikt til torget og Vågen

Kart med kartnålSkagen 3, 4006 Stavanger

Nøkkelinfo

Areal
200 - 3 133 m²
Tomt
Eiet
Energimerking
C - Gul

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine

Arealspesifikasjon

4. etg: 590 kvm Kontor 4. etasje
5. etg: 200 kvm Kontor 5. etasje
5. etg: 1110 kvm Kontor 5. etasje
6. etg: 908 kvm Kontor 6. etasje
7. etg: 325 kvm Kontor 7. etasje

Kort om eiendommen

Torgterrassen er med sin attraktive beliggenhet et svært synlig bygg midt i Stavanger sentrum. Bygget fra 1972 inneholder butikker, restauranter og 3000 m² kontorareal med attraktive fasiliteter for inntil 152 arbeidsplasser. Tett på Torget, Domkirkeplassen, Stavanger stasjon, gågatenettet og CBD. Dette gir nærkontakt med det pulserende livet på bygulvet og alle viktige fasiliteter innenfor 0 - 500 meters radius. Kontoretasjene har fantastisk utsikt over Vågen og gode
lysforhold. Innbydende arbeidsplasser tilrettelagt for alle, med sunt innemiljø, ergonomiske og tidsriktige løsninger samt fellesområder av høy kvalitet.
Torgterrassen Office skal gjennom gjenbruk kombinert med nye løsninger utvikles til en fleksibel, tidløs og bærekraftig arbeidsplass midt i hjerte av Stavanger.
Velkommen til innflytting Q2 2024.

Beliggenhet

Torgterrassen/Skagen 3 ligger plassert midt i byen, med alt av fasiliteter og tilbud i umiddelbar nærhet. Kollektivtransport og offentlig parkering er lett tilgjengelig. Rekreasjon, handel, kultur og severdigheter eller en kaffe i torgtrappene venter like utenfor døren. Fra kontorvinduet kan du se Stavanger bevege seg gjennom dagen og årstidene, fra akkurat nå og til alt som venter byen i framtiden.

Innhold

Kontorlokaler med historie i veggene og framtiden på alle kanter!

I over femti år har Torgterrassen vært en sentral del av bybildet i Stavanger sentrum. Med torget og Vågen på den ene siden, og Kirkegata på den andre, er Torgterrassen å regne som en møteplass i hjertet av byen. 1. 3. etasje er et lite magasin med butikker og restauranter.

Byggets øvre etasjer rommer kontorlokaler med store muligheter og storslått utsikt. Her er det to hovedbygg, samt et mellombygg som binder etasjene sammen. Nåværende løsning har benyttet mellombygget til møteromsfasiliteter (5. etasje) og kantine (6. etasje). Som ny leietaker vil du få muligheten til å utarbeide ny romplan som er tilpasset bedriftens ønsker og behov.

Lokalene i 7. etasje har utgang til takterrasse med panoramautsikt over Vågen og innseilingen i Stavanger.

Fasiliteter:
Moderne teknologi, bærekraftige materialer og umidddelbar nærhet til by og natur
Nær kollektiv transport
Tilrettelagt for sykkel og gange
Privat parkeringskjeller for bil og sykkel
El-bil ladere og vaskeområde for sykkel
Treningsfasiliteter med god garderobetilgang
Egen personalrestaurant
Smaksrike restauranter med høy kvalitet og kaféer med kaffe og ferske bakervarer.
Butikker og dagligvare
Spektakulær takterrasse med utsikt mot Vågen

Bebyggelse

Torgterrassen ligger på Torget med gjennomgang til Kirkegata og herlig utsikt mot Vågen - et knutepunkt i Stavanger. Bygget ble tegnet av arkitektkontoret Brandsberg - Dahl i 1965 og representerte noe helt nytt i både størrelse og arkitektur; en moderne, brutalistisk retning i samtidsarkitekturen. I starten var det åpent inn fra Torget med utendørs atrium i midten, før byggene ble koblet sammen med glasstak over. Da ble det bygget til et moderne innendørssenter.
Idag er 1.-3. Etasje et shoppingsenter med butikker og serveringssteder, og 4.-7. Etasje huser to større kontorleietakere. Alle etasjer er koblet sammen med
tre heiser og to trapperom som gir fleksiblitet og tilgjengelighet både fra Torget og Kirkegaten. På toppen er det felles takterrasse med panoramautsikt over Vågen og innseilingen i Stavanger.

Standard

Eiendommen holder overordnet god standard. Alt kan imidlertid tilpasses leietakers ønsker og behov.

Parkering

Torgterrassen har en privat parkeringskjeller med 50 parkeringsplasser, der 30 plasser er tilgjengelige for utleie. Det er også mulig å etablere ladestasjoner ved behov. I parkeringskjelleren finnes det også sykkelparkering, og utleier skal etablere nye garderobefasiliteter i underetasjen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 55
Bruksnr: 495

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode354009627
Sist endret22. mai 2024 13:57
ReferanseNWSC2.2269

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.