Bildegalleri

Skien - Klosterøya | Unikt og meget flott kontorlokale med utsikt mot elven -Sentral beliggenhet

Kart med kartnålDir. Smidths gate 6, 3732 Skien

Nøkkelinfo

Areal
392 m²
Etasje
1.
Byggeår
2022

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Kantine

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Klosterøya i Skien, innenfor sentrumsområdet, med nærhet til en av Skiens trafikkerte veier og viktigste kollektivknutepunkt. 5 minutters gangavstand til Skien sentrum, med trygge gang -og sykkelforbindelser. Eiendommen ligger flott til langs elven, og har trivelige felles terrasse og uteområder. I Klosterøya Næringspark er det en bred miks av offentlige og private virksomheter, herunder næringsutviklere, rådgivere, gründere og IT-selskaper, til sammen et nyttig felleskap. Dette er et tidligere papirindustriområde som sakte, men stilsikkert, har utviklet seg til å bli en vellykket bydel i Skien med blant annet aktører som Skagerrak Sparebank, 24SevenOffice, Høyt under taket klatrepark, Sats treningssenter, Teater Ibsen, flere helsevirksomheter, frisør, serveringssteder, og Skien Videregående Skole. Rikelig med parkeringsplasser både innendørs og utendørs.

Standard

Vi kan tilby helt nye lokaler på 392 kvm, som ligger bakkeplan. Rålekre og unike lokaler med store vindusflater og god takhøyde, hvor arealene består av en miks av cellekontor, åpent landskap, møterom og egne stillerom. Kombinasjonen med åpnet landskap og samhandlingsrom legger til rette for et kreativt og inspirerende arbeidsmiljø. Lokalene har i tillegg spektakulær utsikt mot elven og fossen. Flott felles kantine i nabobygget.

Bratsberg Næringseiendom er markedsledende i byene Porsgrunn og Skien, og våre leietakere nyter godt av den sentrale markedsposisjonen gjennom fleksibilitet når det gjelder tilpasning av lokaler, endringer av arealbehov samt tilleggstjenester rundt leieforholdet. Bratsberg drifter alle eiendommer med egne dedikerte ansatte. Gjennom tilstedeværelse og høy fagkompetanse sørger våre driftsansvarlige for at eiendommene fungerer optimalt.

Ta kontakt for befaring og mer informasjon.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3807
Gårdsnr: 300
Bruksnr: 5335

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Bratsberg Eiendom Drift As

Annonseinformasjon

FINN-kode353953268
Sist endret22. mai 2024 07:14

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.