Bildegalleri

Thon Flex i Karl Johans gate - Kontorfelleskap plass til 6 personer

Kart med kartnålKarl Johans gate 5, 0154 Oslo
Leie pr. m²/år32 000 kr

Nøkkelinfo

Areal
25 m²
Etasje
3.
Renovert år
2020
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Om eiendommen

Denne lokasjonen ligger svært sentralt i Karl Johans gate, med umiddelbar nærhet til Jernbanetorget og Oslo S. Thon Flex ligger i 3. etasje, og her møter du et moderne og trivelig kontorfellesskap. På fine dager kan du nyte solen og frisk luft i Thon Flex sitt private uteområde. 

Kontoret er en del av kontorfellesskapet Thon Flex hvor alt er inkludert i den faste husleien. Inkludert i leien er fri bruk av møterom, stillerom, kaffe, te, printer, renhold, Wifi, vedlikehold, strøm og felleskostnader.  Vi tilbyr fleksible leiekontrakter med 3 mnd oppsigelsestid.

Ledig kontor

  • Kontor 306 med 6 kontorplasser på 25,5 kvm. Pris kr. 32.000 pr. mnd eks mva. Lyst kontor med god takhøyde. Alt står klart, slik at du og din bedrift kan flytte rett inn og starte arbeidsdagen. Kontorfellesskapet består av kontorer i flere størrelser som passer for 4-10 personer, hvor kun du og ditt team har tilgang. Vi tilbyr fleksible leieavtaler med 3 mnd oppsigelsestid, som gjør at du ved behov kan få større eller mindre kontor. 

Lokasjonen har møterom, stillerom, sosiale soner, kjøkken med spiseplass og garderober med dusj - alt til fri dispoisjon for deg som leietaker.


Dette får du hos Thon Flex

Når du leier kontor av Thon Flex er alt inkludert i den faste husleien du betaler. Inkludert i leien er fri bruk av møterom, stillerom, kaffe, te printer, renhold, Wifi, vedlikehold, strøm og felleskostnader.

Vi leverer møblerte kontorer med kontorstoler, regulerbare pulter og skap.

Vi har også kontorer i Stenersgata 2 og Vika Atrium. Les mer https://thonflex.no/

Bruk av møterom
Bruk av stillerom
Felleskostnader
Strøm

Beliggenhet

Det er enkelt å komme seg til eiendommen, både for ansatte og besøkende. Lokasjonen har et godt synlig inngangsparti på gateplan i Oslos mest populære gågate. Fra kontoret er det umiddelbar nærhet til Jernbanetorget og Oslo S.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

THON HOLDING AS

Vi hjelper deg å lykkes

Annonseinformasjon

FINN-kode353865019
Sist endret21. mai 2024 13:09
ReferanseEline Høyte

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.