Bildegalleri

Tolvsrød torg - attraktive og fleksible lokaler for helserelatert virksomhet

Kart med kartnålTolvsrød torg, 3152 Tolvsrød

Nøkkelinfo

Areal
20 - 400 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

Leter du etter nye rammer hvor bedriften din kan utvikle seg? Flytt til Tolvsrød torg og vær midt i mulighetene. Tolvsrød torg er definert som områdesenter og skal når ferdig utviklet inneholde, i tillegg til bolig, de viktigste forretnings-, serverings- og tjenestetilbudene man trenger i dagliglivet. 

Vi ser etter deg som driver helserelatert virksomhet og som ønsker å være med på å utvikle Tolvsrød torg til møteplassen for Tolvsrødfolk.

Det er allerede flere næringsdrivende som får adresse på Tolvsrød torg når første byggetrinn står ferdig høsten 2025, og vi har fortsatt plass til flere. I første etasje vil du finne Coop Xtra, bokhandel, frisør og apotek. Tannlege flytter inn i tredje etasje.


Arealene som er ledige varierer i størrelse fra 20m² til 400m² i både 2. og 4 etasje i næringsdelen ut mot Valløveien. Her kan du leie alt fra enkeltkontor til en hel etasje. Alt etter hva som passer deg og din virksomhet best. Innvendig vil lokalene kunne tilpasses virksomheten, og justeres etter deres behov og ønsker for både størrelse og utforming. Det blir etablert garderobe, dusj, kjøkken, personalrom og tilgang til takterrassen for alle drivere.

Innflytting tidlig 2026

Næringsarealene ferdigstilles og er klar for innflytting tidlig 2026. Vi vurderer også ferdigstillelse allerede høsten 2025. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med interessenter allerede. Er du nysgjerrig, så ta kontakt.Om Tolvsrød torg


Tolvsrød torg skal bli en levende møteplass med en god miks av bolig og næring. Intensjonen, i tillegg til å skape et hyggelig bosted, er å samle det viktigste forretnings-, serverings- og tjenestetilbudet man trenger i dagliglivet på Tolvsrød.

Første byggetrinn i prosjektet består av 42 leiligheter fra størrelse 40m² til 120m² fordelt på to bygg, og vil inneholde både boliger og næring. Extra flytter ut av dagens lokaler og får en ny, stor og moderne butikk sammen med frisør, bokhandel og apotek på gateplan. Det vil også etableres tannlege- og helserelatert virksomhet i deler av bygget ut mot Valløveien.

Ferdig utbygget vil Tolvsrød torg bestå av 6 nye bygg med til sammen rundt 100 leiligheter og 3.500m2 næring og flere gode lekeplasser for lek og rekreasjon. I tillegg vil 800m2 butikklokaler i dagens Coop-forretning bli rehabilitert.

Prosjektet utvikles av Tolvsrød Eiendom AS som eies 50/50 av Coop Norge Eiendom AS og Folksom AS. Sammen skal vi utvikle Tolvsrød torg til å bli det nye områdesenteret for nærområdet.

Les mer på tolvsrødtog.no

Beliggenhet

Sentral og fordelaktig beliggenhet på Tolvsrød torg, i området som er definert som områdesenter av Tønsberg kommune.Adkomst

Innkjøring fra Valløveien med muligheter for parkering på bakkeplan og i parkeringskjeller.

Rett ved Tolvsrød torg er det bussholdeplass på Valløveien. Det går busser hvert 10. minutt på dagtid til Tønsberg rutebilstasjon som ligger i gangavstand til jernbanestasjonen.

Det er kort vei inn til byen med sykkelvei/fortau hele veien.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Folksom AS

Vi skaper folksomme steder!

Annonseinformasjon

FINN-kode352894132
Sist endret13. mai 2024 07:37
ReferanseNæring Tolvsrød torg

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.