Bildegalleri

Vertikal Nydalen - spektakulære kontorer i bygg tegnet av Snøhetta

Kart med kartnålGullhaug Torg 2D, 0484 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
631 m²
Etasje
6.
Byggeår
2023

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Velkommen til Vertikal Nydalen, et bygg som er utviklet av Avantor og tegnet av Snøhetta. Dette er et banebrytende miljøbygg som setter en ny standard for nybygg, forhåpentligvis til inspirasjon og etterfølgelse av andre.


Bygget:

Dette er et høyreist bygg på 18 etasjer, plassert ved Akerselva i sentrum av Nydalen. Kontorene vi har ledig finner du i byggets 6. etg i det høye tårnet, med unike kvaliteter i forhold til materialbruk og tekniske løsninger.  Takhøyden i kontorlokalene er på ca 3,40 m. På bakkeplan i 1. og 2. etg, ligger byggets kantine og møteromssenter og Brasseriet Crudo, en nydelig italiensk og intim pizza – og delikatesse-restaurant. 

Kontor:

Ledige arealer i bygget er:
631 kvm BTA kontor i 6. etg

Kontorlokalene som er skapt i Vertikal Nydalen er spektakulære, og er et vitnesbyrd om fremtidens arbeidsliv. Bygget er utviklet med en sterk forpliktelse til bærekraft og miljøvern, noe som gjenspeiles i hvert aspekt av dets design og drift. Vi har implementert et helt nytt system som ikke bare sørger for optimal luftkvalitet og komfort, men som også reduserer byggets energiforbruk betydelig. Dette systemet sikrer et sunt og produktivt arbeidsmiljø, samtidig som det bidrar til å redusere karbonavtrykket.

Vertikal Nydalen er Norges første kontor- og boligbygg med naturlig ventilasjon. Luftbevegelser som skapes gjennom byggets geometri, kombinert med stor takhøyde og ny, unik teknologi, sikrer et godt inneklima. 

Ved å etablere din virksomhet i Vertikal Nydalen, får du mer enn bare et kontor. Du får være en del av, og oppleve et innovativt og bærekraftig kontormiljø på sitt beste. Med vår førsteklasses kantine, fleksible møteromsfasiliteter og den sjarmerende restauranten Crudo, er alt lagt til rette for at du og dine ansatte skal trives og lykkes.

Andre leietakere i dette bygget er: Avantor, Emma Systems, Sonair og Buypass. Vi har kun ett lokale ledig i dette bygget!

I tillegg til miljøambisjonene er prosjektet et viktig element i å skape et levende byrom med aktivitet på gateplan, også utenfor kontortid og i helgene. Plassen mot både Torgbygget og Akerselva blir en naturlig arena for dette. I tillegg til å tilby unike kontorlokaler, kombineres nemlig funksjonalitet med førsteklasses fasiliteter:

 

Eksklusiv Kantine:

I Vertikal Nydalen, forstår vi viktigheten av næringsrik og deilig mat for en produktiv arbeidsdag. Vår kantine, drevet av den anerkjente Furset-gruppen, tilbyr et mangfold av kulinariske valg som garantert vil tilfredsstille enhver smak. Fra sunne salater til gourmetmåltider, hver rett er laget med ferske, kvalitetsingredienser.

 

Møteromssenter:

Trenger du et sted for ditt neste møte eller konferanse? Vårt møteromssenter, også drevet av Furset-gruppen, gir deg tilgang til toppmoderne møtefasiliteter. Enten det er et intimt brainstormingsmøte eller en stor konferanse, har vi rommet som passer dine behov, komplett med state-of-the-art teknologi og catering av høy kvalitet.

 

Crudo – En Smak av Italia i Vertikal Nydalen:

For en uformell lunsj eller et hyggelig måltid etter arbeid, stikk innom vår sjarmerende pizzarestaurant, Crudo. Her kan du nyte autentisk italiensk pizza, bakt til perfeksjon i en tradisjonell vedfyrt ovn. Crudo er ikke bare et måltidssted, det er en møteplass hvor kolleger og kunder kan samles over et måltid i en avslappet og innbydende atmosfære.

 

Miljøambisjoner:

Avantor som utbygger har alltid hatt et sterkt fokus på miljø, og Vertikal Nydalen er et viktig og spennende prosjekt med tanke på miljøteknologi og innovasjon. Det er et forbildeprosjekt i FutureBuilt, med mål om å ha et energiforbruk på nær nullnivå, og er bygget slik at CO2-utslippet forbundet med produksjonen er redusert med hele 50%.

Bygget er også et pilotbygg i forskningsprosjektet LowEx, finansiert av Forskningsrådet, der innovative løsninger for ventilasjon, oppvarming og kjøling inngår.

Bygget er miljøsertifisert etter BREEAM NOR, med nivå Excellent for kontordelen.

 

Vertikal Nydalen – Mer enn bare en arbeidsplass. Et sted der forretninger, bærekraft og kvalitet går hånd i hånd.

Beliggenhet

Vertikal Nydalen har en unik beliggenhet midt i hjertet av Nydalen, nærmest vegg i vegg med Torgbygget, Raddisson Blu Hotell, Handelshøyskolen BI og en rekke kafeer, restauranter, utesteder, forretninger, treningssentre og boliger. Området utgjør et naturlig sentrum i Nydalen, med et sydende folkeliv døgnet igiennom. Her finner du også matforretning, apotek, medisinsk senter, kiosk, frisør og konferansefasiliteter, for å nevne noe. I tillegg befinner Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter, seg kun 5 minutters spasertur unna. Vertikal Nydalen ligger i sentrum av Nydalen, med et vell av kollektivmuligheter. T-bane, buss, trikk – og tog med Gjøvikbanen. Bygget er også godt tilrettelagt for syklende, med garderober, sykkelparkering og sykkelvask.

Nydalen er et populært område som inviterer til variert bruk med sin gode miks av møteplasser. Kombinasjonen av serveringssteder, grønne lunger, torg og andre byrom, i tillegg til vakre Akerselva som slynger seg gjennom, gjør at Nydalen oppleves som svært levende. Akerselva er en yndet badeplass i sommerhalvåret.

Med 11 minutter unna Oslo sentrum er Nydalen med sine unike kvaliteter et meget attraktivt sted å jobbe, bo og studere. Kombinasjonen mellom det landlige og urbane, med vakre Akerselva løpende gjennom, gjør at lokasjonen oppleves som levende.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Avantor AS

– Eiendom for hodet og hjertet

Annonseinformasjon

FINN-kode352131827
Sist endret08. mai 2024 07:58

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.