Bildegalleri

Velkommen til nye kontorer & co-working på Madserud Gård - med Frognerparken som nabo!

Kart med kartnålMadserud Allé 34, 0274 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
1 - 500 m²
Energimerking
C - Lysegrønn

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Madserud Gård er et fantastisk kontorbygg ved utkanten av frognerparken og bare et stenkast fra Skøyen. 
Målet på Gården er å skape et godt hjem og skapende kontormiljø for alle brukerne på bygget. Eiendommen er hjem for ORO Eiendom og tilsammen ca. 14 ulike selskaper. 

Madserud Gård er perfekt for mindre og mellomstore bedrifter, det er fleksibelt for utleie av enkeltplasser, enkeltkontorer eller større områder/eget bygg.  

Kontorer: 
Kontorene har en flott utsikt over parken og en følelse av å "komme seg litt ut av byen". Alle kontorene kommer ferdig møblert med hev/senk pulter og ergonomiske kontorstoler slik at du og din bedrift kan flytte rett inn. Man kan leie et helt kontor eller et antall faste pulter. 

Om din bedrift har behov for større arealer kan vi tilby ombygging av hele lokaler for å dekke dine behov. 

Kontorplass: 
I byggets tredje etasje er det åpent kontorfelleskap. 
Disse plassene er egnet for bedrifter med færre ansatte - som enkelt trenger å kunne øke antall plasser eller som "svingkapasitet" for leietakere som har egne kontor. Alle plassene kommer ferdig møblert med hev/senk pulter og ergonomiske kontorstoler. 
Disse plassene har også møterom og lounger plasser i nærheten for å enkelt kunne ha problemeløsning med kollegaer. 

Kontorareal: 
Flere kontorer med egne møterom mv. kan deles av for større leietakere i byggets kontoretasje eller mulighet for enda mer selvstendighet i egne bygg på eiendommen, vi kan dekke arealbehov opp til ca. 500 kvm.

Av fasiliteter er det meste inkludert i leieprisen, herunder: 
- Komplett utstyrt pult/plass med moderne møbler.
- Høyhastighets bredbånd.
- Kopi/print/scan.
- Felleskostander som strøm, oppvarming, renhold og vedlikehold.

I tillegg kan ytterlige fasiliteter leies:
- Parkering /elbil lading.
- Servering til møter og arrangemeneter.
- leie av kjøkken, spesialrom eller uteområde til arrangementer.


Kjøkkenet/lunchtilbud: 
Kjøkkenet på Madserud Gård fungerer som husets samlingspunkt for kaffe, en hyggelig prat eller et godt måltid. Med EVAT som kantinedriver sørges det for at det alltid skapes nye og interessante konsepter som gjør det attraktivt for medarbeidere å benytte arbeidsplassen.

Det serveres lunch hver dag, samt muligheter for andre måltider ved å avtale med kokken. Det er også muligheter for å bestille servering til møter/kundearrangementer. 

Møterom:
Madserud Gård har flere ulike møterom som passer til enhver bruker.  Vi har flere store, mellomstore og små møterom som enkelt kan bookes via app.  Alle rommene er utstyrt med presentasjonsløsninger og flere av rommene er utstyrt med løsninger for videomøter/teams.


Parken:

I tillegg til å være nabo til den flotte Frognerparken, har Madserud Gård en park for seg selv. På eiendommen er det over 11 mål med grøntareal som blir flittig brukt av leietakerne på bygget.

Parken er også en stor driver til det positive miljøet på Madserud Gård. Det blir arrangert fotball-cup blant leietakere og afterwork sammenkomster. 

Er du på utkikk etter enkeltkontorer? se egen annonse ved å klikke på link i høyre kolonne (nederste).Ta kontakt for en uforplikende kontorprat eller å avtale en visning!


Beliggenhet

Bygget ligger mellom Frognerparken og Skøyen, i det flotte boligområdet på Madserud.

Det tar ca. 3 minutter å gå til Frognerparken og ca. 8 minutter å gå til Skøyen. 

Nærmeste kollektiveknutepunkt (buss og trikk) er Thune som er 4 minuter til fots, videre er det tog og Flytog (og etterhvert t-bane) på skøyen Stasjon, som tar ca. 12 minutter til fots eller 5 minutter med sykkel.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 3
Bruksnr: 50

Visning

Ta kontakt for en uforpliktende visning!

Beliggenhet

kart
Logo

ORO

Velkommen til ORO!

Annonseinformasjon

FINN-kode352035006
Sist endret07. mai 2024 13:09

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.