Bildegalleri

Kontorlokaler med muligheter for fleksible løsninger og betingelser

Kart med kartnålBrynsveien 88 A, 1346 Gjettum

Nøkkelinfo

Areal
320 m²
Etasje
1.
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Kombinasjonslokaler
Garasje/Parkering
Undervisning/Arrangement

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Om eiendommen

Brynsveien 88 A på Gjettum var opprinnelig hovedkontoret til det gamle Lysverket i Bærum, og huser i dag flere kommunale virksomheter, bl.a. Bærum Kommunes Storkjøkken, Bærum Kommunes Hjemmebaserte Tjenester (hjemmehjelp), og et skolelokale. Bygget er eid av Kalk Eiendom AS, et eiendomsinvesteringsselskap som er 100 % eiet av Bærum Kommune. Eiendommen forvaltes av Realnor Management AS på oppdrag fra Kalk Eiendom AS.

Eiendommen er på ca 28 mål med store grøntområder og en total bygningsmasse på ca 12 700 kvm (BTA).

Parkering

Det er god utendørs parkingskapasitet på eiendommen.

Beliggenhet

Lokalene er lokalisert sentralt på Gjettum, omkranset av et veletablert villa- og boligstrøk og ikke langt unna industri- og storhandelsområdet på Rud-Hauger. Det er relativt kort vei ned til Sandvika sentrum/Sandvika Storsenter, ca 5 min med bil og ca 10 min med buss fra Sandvika Stasjon. Fra eiendommen er det kort vei til flere buss- og t-bane stopp.

Innhold

Kontorlokalene består i dag hovedsakelig av cellekontorer i kombinasjon med noen større møterom.  Lokalene er fleksible slik at deler av arealene kan transformeres til flere typer virksomheter. Gårdeier er fleksibel med tanke på leietid. Lokalene kan tilpasses leietaketakers ønsker og spesifikasjoner hvis dette er ønskelig.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3024
Gårdsnr: 86
Bruksnr: 549

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Realnor

Din næringsmegler

Annonseinformasjon

FINN-kode352014308
Sist endret07. mai 2024 10:55

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.