Bildegalleri

Kontorer til leie i hyggelig kontorfellesskap midt i Sarpsborg sentrum med parkering under torget

Kart med kartnålRoald Amundsens gate 36, 1723 Sarpsborg

Nøkkelinfo

Areal
7 - 9 m²
Bruttoareal
7 m²
Tomt
Eiet

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Heis
Garasje/P-plass
Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Kontorlokalet har en attraktiv beliggenhet i 2. etasje i Storbyen kjøpesenter midt i Sarpsborg sentrum med utsikt utover torget. Det er enkel adkomst fra alle byens innfartsårer og nærhet til alle byens fasiliteter.

Kort om eiendommen

Lokalene er nyoppusset i flott og moderne stil, med god takhøyde og store vindusflater som gir gode lysforhold i kontorarealene.

Her har vi et kontorfellesskap som det er lagt til rette for samarbeid og synergieffekter på tvers av flere selskaper. Hvor det er fokus på positivt, fremoverlent, kreativt, morsomt og sosialt arbeidsmiljø.

Det er totalt 22 cellekontorer i lokalet, hvor det i dag er muligheter for å leie ett eller flere cellekontorer i kontorfelleskap med tilhørende fasiliteter.

Kontorfellesskapet består av to felles møterom som leietakerne kan benytte seg av. Det lille møterommet er det plass til ca. 10 personer og i det store møterommet er det plass til ca. 20 personer. Begge møterommene er utstyrt med tv og WIFI.
Leietaker har i tillegg tilgang til et stort og velutstyrt kjøkken med flere sittegrupper, samt dame og herre garderober med dusjer og toaletter.
Felles kopirom med tilgang til kopimaskin

Om ønskelig er det mulig å leie parkeringsplass i parkeringskjelleren under torget.

Areal

7-9 kvm BTA.

Leie

Etter avtale.

Felleskostnader

Tilkommer leien.

Leietid

Etter avtale.

Partenes oppsigelsesadgang

Etter avtale.

Krav til sikkerhet / betalingsbetingelser

Depositum/bankgaranti må påregnes.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglerforetak/Remax er forpliktet til å gjennomføre kundetiltak ovenfor både kjøper og selger. Begge partene må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon og redegjøre for formålet med salget eller kjøpet. For ikke-fysiske personer må det i tillegg redegjøres for hvem som eventuelt er reelle rettighetshavere. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres vil vi være pålagt å avstå fra å gjennomføre handelen. Vi er også forpliktet til å melde fra til Økokrim dersom handelen fremstår som mistenkelig.
Eiendomsmeglingsforetaket fraskriver seg ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3105
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 247

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350944829
Sist endret03. mai 2024 00:39
Referanse17240066

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.