Bildegalleri

Kabelgata 39C - kontorlokaler i 6.etg med fantastisk utsikt

Kart med kartnålKabelgata 39 C, 0580 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
675 m²
Byggeår
2000
Overtakelse
Etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor
Garasje/Parkering

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Om eiendommen

Vi har flotte kontorlokaler ledig i Kabelgata 39C, svært sentralt på Økern. Fra lokalene har du nydelig utsikt over byen både i nord, sør, øst og vest. Kontorlokalene ligger i 6. etasje og er på ca. 675 kvm BTA. Kontorlokalene holder god standard og har mye naturlig lys. Lokalene kan tilpasses leietaker. Se bilder i annonsen og 3D-scanning lenger ned i annonsen. 

Det er godt med parkeringsplasser til leie utendørs og i garasje. Felles for byggets leietakere er et godt utstyrt treningsrom med tilhørende garderober og dusj.

Det er ønskelige med lang leieavtale. Helst minimum 3 år. 

Ta en kikk på lokalene i 3D her: 

6. etasje: https://my.matterport.com/show/?m=5X3hsYPi7VM

Beliggenhet

Området er under transformasjon fra industri til bolig/næring. Det etableres derfor flere og flere publikumsrettede funksjoner i området. Blant annet er Tårnet Kulturarena godt etablert. Her arrangeres blant annet konserter, eventer og fredagspils. Kabelgata har Oslo's største Padel-tennis anlegg med cross-fit avdeling. Oslo Golfsenter har et moderne simulatorsenter i 2.etasje. Elever fra Kuben videregående skole gir liv i gatene på dagtid. Det er 7-8 minutter bort til OBOS sitt byggeprosjekt på Ulven. Her er det en Kiwi-butikk, apotek, en kafe og en sushi-restaurant.

Adkomst

Det er enkelt å komme til eiendommen fra alle kanter av byen. Økern ligger omtrent midt i Oslo. Avkjøring både fra E6, Østre Aker vei og Ring 3. Risløkka og Økern T-bane og er de nærmeste t-banestasjonene. Det går busser i Østre Aker vei og Ulvenveien. 
Det er muligheter for å leie parkeringsplasser på området. 

Det tar kun 8-9 minutter til Oslo S og ca. 30 minutter til Gardermoen. Eiendommen har også nær tilknytning til Hotell 33. Standard

Kontorokalene er lyse, moderne og effektivt utnyttet, og innehar kjøleanlegg/ventilasjon og bredbåndstilknytning. Det er heis i bygget. 
 

Innhold

Lokalene leies ut "as-is", men kan tilpasses leietakers ønsker og behov. 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 27

Visning

Visning etter avtale

Beliggenhet

kart
Logo

Ulvenveien Utvikling AS

Lange, stolte tradisjoner
Bilde av megler Eirik Mølbach-Thellefsen Stray

Eirik Mølbach-Thellefsen Stray

Utleieansvarlig

Annonseinformasjon

FINN-kode350812919
Sist endret29. apr. 2024 11:16

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.