Bildegalleri

Nyrenovert bygg, BREEAM IN USE VERY GOOD, sentralt på Skøyen

Kart med kartnålKarenslyst Alle 6, 0278 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
951 m²
Etasje
2.
Renovert år
2022
Overtakelse
etter avtale

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

KA6 er renovert til et topp moderne og attraktivt kontorbygg på 8.200 m² som oppleves som nytt, og sørger for gode arbeidsdager og høy trivsel. Enten du vurderer materialkvaliteter, miljøprofil, lys og luft eller parkeringsdekning vil du oppdage at KA6 har faktorene som gjør denne eiendommen til et populært valg.

1. etasje inneholder felles resepsjon, kantine, møterom, loung, 24/7 serveringstilbud, kaffebar og flere uformelle møteplasser. Byggets fellesarealer er helt unike når det kommer til design, funksjonalitet, innhold og atmosfære noe som gir alle som jobber her en merverdi av å komme til kontoret. Alt av skilting i bygget er digitalt.

I u-etg. ligger nyrenoverte garderober med tøkeskap, sykkelparkering med servicestasjon og sykkelvask og parkeringsplasser med mulighet for å lade el-bil.

Eiendommen ligger på den mest attraktive delen av Sjølystområdet blant andre profilerte kontorbygg, og har handel og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Det er kort gåavstand til Skøyen stasjon med tog, flytog, buss, taxi og trikk. Bygget har også en attraktiv fasade mot E18 som gir gode muligheter for eksponering.

Beliggenhet

Med arbeidsplass i KA6 kommer du enkelt til og fra. Bytrikken stopper praktisk talt utenfor inngangsdøren, med avganger til Oslo sentrum eller mot Lilleaker og Bærum. Det samme gjelder en rekke busslinjer. Det er kort avstand til Skøyen stasjon, med taxi, tog og Flytogforbindelse. Det er enkel av- og påkjørsel til E18 og kun 5 minutters kjøring til sentrum, samt enkel tilgang til Ring 3 ved Smestad og god forbindelse til sykkelveinettet.

Standard

Eiendommen har gjennomgått en totalrenovering som ble ferdigstilt i Q4 - 2022. Alle tekninske installasjoner, styringssystemer, m.m. er topp moderne med fokus på høy fleksibiltet og effektivitet. Den nye teknikken gir store energibesparelser gjennom behovsstyrt ventilasjon, oppvarming, kjøling og belysning.  Avansert automasjon monitorerer inneklimaet i sanntid og gjør fortløpende justeringer med mål om optimalisering av energiforbruk og komfort. Porttelefonanlegg og kortlesersystem tilpasset til mobil.

Innhold

Lokalene ligger i byggets 2 etg. og består av kombinasjon celle, åpent landskap, møterom, støttefunksjoner og sosial sone. Pusset opp til meget god moderne kontorstandard i forhold til materialvalg og innhold. Alle rom er bygget med lydkravene til møterom klasse C noe som gir fleksibilitet i forhold til ulik bruk av rommene.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350059073
Sist endret24. apr. 2024 12:46

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.