Bildegalleri

Kontorlokaler med utsikt ved Lillestrøm Stasjon 10 min til Oslo

Kart med kartnålTærudgata 16, 2004 Lillestrøm

Nøkkelinfo

Areal
500 m²
Byggeår
2017
Overtakelse
Q2 2024

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Om eiendommen

Portalen Lillestrøm en del av byutviklingsprosjektet til OBOS i Lillestrøm sentrum, mellom Norges Varemesse og togstasjonen. Prosjektet ble oppført i 2017 og er tegnet av LPO Arkitekter. Byggene fungerer som en portal til Lillestrøm, enten man kommer via riksveien sørfra eller med toget. Totalt omfatter utviklingen 55.000 m2 fordelt på et kontorbygg, to boligblokker og et hotellbygg.

Eiendommen består av totalt 17.800 m2 fordelt på 10 etasjer pluss kjeller. I første etasje er det tilrettelagt for utadrettet virksomhet og fellesfasiliteter for byggets leietakere, mens øvrige etasjer er tilpasset kontorbrukere.

Bygget har BREEAM In-Use Very Good-sertifisering, og fremstår som et topp moderne og fremtidsrettet kontorbygg. Eiendommen har et rikt utvalg av fellesfasiliteter, med personalrestaurant, trimrom, garderobefasiliteter og innendørs sykkel- og bilparkering. 

Bygget har en variert leietakermiks, med bla. Skatteetaten, DNB, BDO, 3M, Norconsult.

Lokalet

8 etg | 500 m2

Etasjen som ledigstilles i Portalen tilbyr rause takhøyder og fantastisk utsikt over Lillestrøm. Byggets utforming sikrer effektive etasjeplan og gir gode dagslysforhold med vindusflater på flere sider.

Lokalet egner seg godt for både åpent landskap eller cellekontor, og i åpen romløsning er det kapasitet for 25 – 30 arbeidsplasser.

Lokalet leveres med gjennomgående høy teknisk standard og kvaliteter, og kan leies slik det fremstår "as is" eller tilpasses leietakers ønsker og behov.

Beliggenhet

Lillestrøm er et viktig knutepunkt og innfallsporten til Stor-Oslo. Eiendommen har en strategisk beliggenhet i sentrum mellom Norges Varemesse og Lillestrøm stasjon, med umiddelbar nærhet til service- og kollektivtilbud.

Kombinasjonen av næring, hotell, bolig og handel, skaper et pulserende bygulv i området både på dag- og kveldstid. Ved Portalen og på motsatt siden av stasjonen, finner man rikt utvalg av ulike forretninger, spisesteder, treningssenter og grøntområder.

Adkomst

Eiendommen ligger ideelt til enten man kommer kjørende eller med kollektivtransport.

Med bil er det rask og enkel adkomst til eiendommen, med tilkomst fra riksveien både nord- sydgående retning. Parkering for ansatte og gjester tilbys i byggets parkeringskjeller.   

Med Lillestrøm stasjon et steinkast unna, vurdert som Norges 4. viktigste jernbanestasjon, er det meget gode buss- og togforbindelser til Oslo sentrum og Gardemoen, samt øvrig nærområde.

  • Lillestrøm stasjon |  3 min (Gange)
  • Oslo S                 | 10 min (Tog)
  • Gardermoen         | 12 min (Tog)

Ta kontakt for ytterligere informasjon eller visning. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode350035101
Sist endret24. apr. 2024 09:47

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.