Bildegalleri

Unike kontorlokaler på Solli plass med detaljer fra 1800-tallet

Kart med kartnålSommerrogata 17, 0255 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
386 m²
Etasje
3.
Byggeår
1882
Overtakelse

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Fasiliteter

Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis

Om eiendommen

Skap et hjemmekoselig kontor med originale detaljer fra 1800-tallet. I sjarmerende Sommerrogata 17 finner du 386 kvm lokaler i 3. etasje med stort potensiale. Arealene inneholder kontorarealer, sosiale soner, kjøkken og toaletter (eget toalett med dusj). Lokalene skal pusses opp og kan skreddersys etter leietakers behov og ønsker. Bildene som er brukt i annonsen er fra andre lokaler i bygget og ment som inspirasjon.

Originale og historiske detaljer er bevart; slik som rosetter i taket, peisovn og doble dører. Lokalene har store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys. Utsikten fra
vinduene gir et glimt av det pulserende livet utenfor på Solli plass. God høyde under taket gir en imponerende romfølelse.

Velkommen på visning!

Lekkert felles inngangsparti

Inngangspartiet til Sommerrogata 17 ligger ut mot Frognerveien. Du blir møtt av en lekker dobbel tredør med smijernsdetaljer – en identisk kopi av den originale fra 1882. I et felles indre gårdsrom finner du postkasser og sykkelparkering. Fra gårdrommet kommer du inn i inngangspartiet med heis og en karakteristisk trapp. På bakkeplan finner du Deli De Luca og Vila Paradiso.

Beliggenhet

Sommerrogata 17 ligger midt på Solli plass. Her finner du mange spennende spisesteder, butikker og hoteller. Nabolagshotellet Sommerro åpnet høsten 2022 etter omfattende restaurering og oppussing. Det er kort avstand til kollektivtransport og taxi. Rett utenfor døren finner du trikk og buss. Går du fem minutter lengre ned i gaten finner du inngangen til Nationaltheateret stasjon. Her går det tog og T-bane.

Visning

Ta kontakt for visning

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode349758146
Sist endret22. apr. 2024 14:39
ReferanseSommerro_rob

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.