Bildegalleri

Vi skaper deres drømmekontor! Sentral beliggenhet på Majorstua | Loft

Kart med kartnålValkyriegata 15A, 0366 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
403 m²
Etasje
5.
Byggeår
1904
Renovert år
2023

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kontor

Om eiendommen

Sikre deg toppetasjen og bli med å skape ditt drømmekontor på Majorstuen!

Valkyriegata 15 er en imponerende hjørnebygning på 2.100 m2, oppført i 1905, som strekker seg over fem etasjer. I 2022 gjennomgikk bygningens fasade en omfattende rehabilitering, og den fremstår nå i all sin prakt. I hjertet av Majorstuen kan du nå leie ca. 403 kvm totalrehabiliterte lokaler, formet etter dine behov, som fremstår lyse og fine. Lokalene ligger i 5. etasje og med utsyn over Majorstukrysset. Her får man godt med dagslys, noe som gir gode arbeidsforhold.

Lokalene ble rett før jul ferdigstilt til white box og kan derfor være klar til innflytting på kort tid og formes etter leietakers behov.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet rett ved Majorstukrysset, et område kjent for sitt mangfold av hyggelige kafeer, restauranter og et variert utvalg av nisje- og kjedebutikker. Med enkel tilgang til kollektivtransport rett utenfor døren, inkludert Majorstua T-bane, trikk 11, 19 og 12, samt buss 20, 25, 28, 37, 45 og 46, er dette en perfekt beliggenhet for bedrifter som ønsker sitte sentralt.

Innhold

Nå har du sjansen til å forme din egen arbeidsplass i toppetasjen av Valkyriegata 15. Det 403 kvm store lokalet er totalrenovert til en "white-box", som gir deg friheten til å designe kontorene etter dine ønsker og behov. Det er godt med Velux takvinduer som gjør at lokalet oppleves lyst og luftig. Det er installert komplett nytt ventilasjonssystem. Toaletter og baderom med dusj er nyoppusset med lekre og moderne kvaliteter.

Lokalene er fleksible, og det er mulig utforme kontorlokalene både med en åpen løsning og cellekontor.

Vi har fått utarbeidet noen forslag til planløsninger, renderinger, samt konsepter for innredning og uttrykk som kan passe lokalene godt.

Velkommen til visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 215
Bruksnr: 371

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Cushman & Wakefield Realkapital

Annonseinformasjon

FINN-kode349743509
Sist endret10. juni 2024 09:52

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.