Bildegalleri

Kombinasjonslokaler til leie i Tvetenveien 152, Oslo

Kart med kartnålTvetenveien 152, 0671 Oslo

Nøkkelinfo

Areal
475 - 1 074 m²

Les mer om bruksareal her

Type lokale

Kombinasjonslokaler

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Heis
Kjøreport

Om eiendommen

Om lokalene
Lokalene består av 552/606 kvm (eks/ink andel fellesareal) kontorlokaler i 1. etg og 522/576 kvm (eks/ink andel fellesareal) lagerlokaler med 6 m/4 m høyde i u. etg med, med 1 kjøreport. Kontorlokalene omfatter inntil ca 20 celle kontorer, kjøkken, show/møterom på ca 200 kvm. Kontorlokalene ønskes primært utleid samlet, men tilpasninger kan diskuteres, herunder med etablering av egen (ny) inngangsdør og ny kjøreport. Trapp og heis i felles gang forbinder kontor og lagerlokalene. I lagerlokalene er det i tillegg etablert 185+46 kvm mesaninarealer.
Til lokalene hører 8 (10) faste/markerte parkeringsplasser, samt tilgang til fri parkering på større nærliggende parkeringsområde for næringsbebyggelsen i Tvetenveien 152 mfl., samt mulighet for parkerings langs gjerde i underetg.
Nåværende leietaker ønsker å fortsette sitt leieforhold i mindre lokaler enn per i dag, men har ingen eksklusiv rett til det, men løsninger med deling av lokalene er derfor et nærliggende alternativ.

Beliggenhet

I Tvetenveien 152 har vi ledige kombinasjons lokaler til leie fra 1. januar 2025 (evt mulig tidligere ved delte lokaler med dagens leietaker). Lokalene omfatter praktiske og gode kontor og lager lokaler i henholdsvis 1. og u. etg. i bygg oppført tidlig på 1980 tallet. Lokalene ligger sentralt på Tveita. For øvrig gode kollektiv muligheter med Tveita og Haugerud som nærmeste T-bane stasjoner, og med Tveita senter og Esso stasjon som nære naboer.

Adkomst

Kort og hensiktsmessig avkjøring fra E6 via Tvetenveien samt gangavstand fra T-bane på Tveita Senteret og buss stasjon på Tveita Bedriftsområde.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 671

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode349271674
Sist endret19. apr. 2024 10:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.